Locale Altele
Sambata, 11 Iulie 2020
Sam, 11 Iul 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Liceul Sportiv a câștigat Cupa Liceelor la fotbal
Cristian Tudor  - Vineri, 6 Martie 2009

Cum era de așteptat, echipa Liceului cu Program Sportiv a câștigat joi Cupa Liceelor la fotbal. Elevii Liceului Sportiv s-au impus în finală doar cu 1-0 în fața Jandarmeriei. Unicul gol a fost marcat de Ionuț Zele.

Competiția organizată chiar de Inspectoratul Județean de Jandarmi a adus la start 13 echipe de la liceele din municipiu și o formație a cadrelor active ale unității de jandarmi.

 

De remarcat că la festivitatea de premiere a participat și general-maior Olimpiodor  Antonescu - prim-adjunct al inspectorului general şi şeful Statului Major al Jandarmeriei Române, care i-a și anunțat pe câștigători că luna viitoare, cu ocazia Zilelor Porților Deschise, elevii de la echipa LPS-ului vor avea parte de o surpriză. Aceștia vor fi jandarmi pentru o zi și vor putea vedea cum se desfășoară activitatea în unitatea militară din Satu Mare.


Finala mică a fost câștigată de Liceul „Ion IC Brătianu”, locul patru fiind ocupat de Colegiul Naţional „Ioan Slavici”.

           

Organizatorii au mai acordat diplome pentru: golgeterul competiției - Sebastian Negrea de la CN „Ioan Slavici”; cel mai bun portar - Cristian Opriș de la Liceul „Ion IC Brătianu”, iar Baidoc Ionuț de la CN „Mihai Eminescu” a primit premiul pentru cel mai bun jucător al turneului. Premiul Fair-Play a fost acordat Colegiului Tehnic UNIO.

 

Iată lotul învingătorilor: Liviu Ivasuc, Raimond Dobrai, Florin Mureșan, Heil Valter, Vasile Mîle, Ionuț Zele, Petre Costea, Ciprian Brata, Cristian Schnellenperger, Daniel Ignat, Bogdan Fușle, Ionuț Zimbru.

 

Echipa jandarmilor: Merlă, Secu, Cosma, Năstruț, Sima, Chiș, Cîmpan, Botiș, Catricicău, Bozga, Sabău, Sălăjan, Chiovari, Kiru.

Tags: cupa  liceelor  fotbal  finala  
8587 vizite
Distribuie pe