Locale Altele
Duminica, 27 Septembrie 2020
Dum, 27 Sept 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Activitate intensă la Clubul Tapo Carei, secția tenis de masă
Direcția de Cultură și Sport Carei  - Marti, 18 August 2015

În perioada 2-3 august a avut loc concursul de tenis de masă Cupa Cetății Zalău,unde au participat cluburi din toată Transilvania (Cluj, Oradea, Cehu Silvaniei, Carei şi Zalău), la diverse categorii de vârstă.

Clubul copiilor Tapo Carei a participat cu șapte sportivi şi doi instructori (Bottyán Géza şi Süveg Roland). Rezultate obţinute: Comiati Alexandra locul 1 ( 6-7 ani), Reitler Eliza locul 2 şi Rad Ayana locul 3 ( 8-10 ani), Mudure Marcel locul 1 (11-12 ani).

Tot înaceastă perioadă, sportivul Szilagy Paul (locul 1 în clasamentul naţional) a participat la un cantonament de pregătirefizică la Odorheiul Secuiescşila un Concurs CUPA GÓBÉ unde au participat sportivi din toată ţara obţinând locul 1 la categoria 8-10 ani.

Sportivii Mudure Marcel şi SzilagyiPaul, însoțiți de antrenorul Podoba Mircea, au mai participat la un concurs internaţional de tenis de masa în Bratislava unde s-au calificat din grupe pe tabloul principal după care au părăsit competiţia.

În perioada 10 - 16 august, în sala de tenis de masă din Carei a avut loc un cantonament unde a participat şi echipa CSM Zalău însoţită de antrenorul Puie Victor.

În această săptămână, echipa de 8-10 ani fete compusă din Reitler Eliza, Comiati Alexandra, insoţite de instructorul Bottyán Gézase aflăt în cantonament de pregătire la Târgul Secuiesc.

Sportiva Dari Helga a început pregătirile cu Statisztika Budapesta unde, din acest an este componentă şi a lotului de senioare fiind inclusă în Campionatul Ungariei de seniori jucand în Extra Ligă şi NB 1 (div. A ).

În perioada 26-28 august 2015, sportivii Dari Helga, Reitler Eliza, Rad Ayana şi Szilagy Paul vor participa la Cupa Statisztika din Budapesta însoţiţi de Podoba Mircea şi Bottyán Géza.

Sezonul competitional al Clubului Copiilor TAPO Carei va incepe pe 3 sept 2015 cu Finala Campionatului National echipe si individual 8-10 ani.

Cu această ocazie Clubul Copiilor TAPO Carei mulţumeşte Consiliului Local Carei şi tuturor susţinătorilor pentru lucrările de izolare termică a Sălii de Tenis de Masă.    

 

1298 vizite
Distribuie pe