Locale Altele
Duminica, 17 Ianuarie 2021
Dum, 17 Ian 2021
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Să ne votăm baschetbalistele în All Star Game!!!
Cristian Tudor  - Luni, 9 Martie 2009

Federatia Romana de Baschet a lansat campania de votare online pentru All Star Game-ul baschetului romanesc, masculin si feminin.

La feminin, meciul stelelor va opune echipa jucatorelor romane din Divizia A ROMANIA si echipa jucatoarelor straine care activeaza in campionatul intern WORLD . Partida se va desfasura pe 6 aprilie, la Alexandria.


           

La masculin, se vor afla fata in fata selectionata NORDULUI si cea a SUDULUI, iar meciul va fi gazduit, in premiera, de Sala Polivalenta din Bucuresti, pe 13 aprilie. Loturile sunt formate din 12 jucatori si vor fi alcatuite in baza: voturilor publicului - 33%; voturilor reprezentantilor mass-media - 33%; voturilor expertilor tehnici FRB - 34%.

           

Publicul larg poate sa-si voteze jucatorii favoriti pe site-ul Federatiei Romane de Baschet tinand cont de urmatoarele reguli:

- este permis un singur vot de pe un calculator IP ;

- pentru ca votul sa fie valabil, este obligatoriu ca acesta sa fie exprimat atat pentru echipa masculina, cat si pentru cea feminina.

           

Asadar, putem sa ne trimitem fetele de la CSM Satu Mare la ALL STAR GAME. Credem ca Monica Ivan sau Claudia Pop ar merita sa intre in echipa autohtonelor, iar americanca Cherrise Graham in cea a stranierelor. Ca sa nu mai vorbim de antrenorul Dan Fleseriu, caruia i-ar sta bine pe banca tehnica a echipei Romaniei. Așa ca hai la vot pe www.frbaschet.ro.

P.S. Am "furat" poza de pe blogul prietenului nostru, Vasile Andreica. Dăm o bere.

Tags: baschet  csm  all star game  
1896 vizite
Distribuie pe