Locale Altele
Vineri, 5 Iunie 2020
Vin, 5 Iun 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Victorie la scor pentru Olimpia Satu Mare. A învins Reșița cu 5-0.
Veronica Hodas  - Sambata, 29 August 2015

Sâmbătă dimineață s-a dat startul primei etape a campionatului Ligii a II-a la fotbal, iar formația sătmăreană Olimpia Satu Mare a început acest sezon cu dreptul.

„Galben-abaștrii” s-au deplasat cu optimism la Reșița și se pare că acest lucru a fost foarte benefic pentru ei. O primă repriză excelentă pentru elevii lui Tibi Csik.

Tătaru a fost foarte aproape să deschidă scorul în minutul 11, mingea a lovit bara, dar câteva minute mai târziu Iuhas și-a luat revanșa și a înscris primul gol al partidei după un corner executat de Takacs.

A urmat apoi al doilea gol înscris de Boștină de la limita careului mare, iar aproape de finalul primei reprize, același Boștină a profitat de o neînțelegere între Nogo și Zimmerman și a înscris al treilea gol.

Așadar la sfârșitul primei părți, sătmărenii au condus detașat cu 3-0, iar suporterii reșițeni au părăsit stadionul de supărare.

Jocul frumos al echipei fanion a continuat imediat după ce s-a auzit fluierul de început al celei de-a doua reprize. În minutul 46, Faur a marcat golul cu numărul patru din opt metri.

Reșițenii au reușit și ei să marcheze, dar golul a fost anulat pentru offside, după care Bura a mai avut o acțiune eșuată și cam atat s-au văzut ei în teren. În rest, partida a fost în totalitate a sătmărenilor care au mai înscris și cel de-al cincilea gol înainte cu un minut de finalul partidei,  Cadar a înscris de la șapte metri.

„Acest rezultat este meritul băieților, au făcut un joc bun. Noi așa ne-am pregătit, așa am pregătit și meciul ca să obținem victoria. Am am avut o pregătire serioasă, iar în ciuda faptului că suntem fără bani, am avut rezultate. Sper ca și de acum înainte să acumulăm cel puțin câte un punct la fiecare meci.”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Pentru Olimpia au evoluat: Băican – Muntean, Tătaru, Heill, Iuhas, Villand, Chivari, Takacs (72 Cădar), Faur (Csik), Bura, Boștină (58 Boștină).

Olimpia Satu Mare va disputa următorul meci, sâmbătă, pe teren propriu în compania formației FC Bihor.

900 vizite
Distribuie pe