Locale Altele
Marti, 26 Mai 2020
Marti, 26 Mai 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Aur pentru Stefani Săveanu la Naţionale
Cristian Tudor  - Luni, 9 Martie 2009

La sfârşitul săptămânii s-au desfăşurat la Craiova Campionatele Nationale de karate pentru minicadeti, cadeti, juniori si seniori.

           

Clubul Sportiv Nord-Vest Karate a participat cu 7 sportivi si a reusit sa obtina 4 medalii, 1 medalie de aur, 1 medalie de argint , 2 medalii de bronz , 2 locuri 4 si un loc 5.

           

Saveanu Stefani a ajuns campioana nationala la categoria minicadeti feminin -50 kg, reusind sa-si apere titlul de anul trecut, ea trecand fără emoţii de toate adversarele.

 

Darius Tropotei a ajuns vicecampion national la categoria minicadeti masculin -50kg, Litz Liza a obtinut medalia de bronz la categoria cadete feminin -55 kg, iar sora ei geamana a obtinut medalia de bronz la categoria cadete feminin -50 kg.

 

Erik Kovacs a obtinut locul IV la kumite masculin minicadeti +55kg, Romina Roman a obtinut locul IV la kumite feminin cadete -55 kg, Giorgiana Lenghel a obtinut locul V la kumite minicadete feminin -50 kg.

 

Sportivii au fost însoţiţi la Campionatul National de catre antrenorul si presedintele Clubului Sportiv Nord-Vest Karate, Cristian Belega - centura neagra 4 DAN.

Tags: stefani  saveanu  nord  vest  karate  
1767 vizite
Distribuie pe