Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
S-a lansat oficial campania „2 pentru Oli”. Susține-o și tu!
Veronica Hodas  - Joi, 17 Septembrie 2015

Campania „2 pentru Oli” s-a lansat oficial, joi, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Stadionul Olimpia de către președintele clubului, Dan Băbuț și antrenorul Tiberiu Csik.

Despre ce este vorba? Ei bine, având în vedere faptul că jucătorii au nevoie de cât mai mulți suporteri la stadion pentru a-i susține, conducerea clubului s-a gândit să lanseze această campanie special pentru sătmăreni. Cei care vor cumpără un abonament, la meciurile de acasă, în valoare de 60 de lei vor primi încă unul gratis care va fi valabil pe tot parcursul acestui sezon.

„Așteptăm să-i vedem pe suporteri într-un număr cât mai mare la stadion. Am început bine acest campionat și ne dorim multe de la el și tocmai de aceea avem nevoie de sprijinul suporterilor. Noi am stabilit un target de 1.000 de abonamente pe care să le vindem. Cu cât mai multe abonamente vândute, cu atât vom avea și noi siguranța că vom avea cât mai mulți suporteri la stadion”, a spus președintele Dan Băbuț.              

Acesta a mai precizat că Olimpia a luat-o pe drumul cel bun, atât conducerea, cât și staff-ul tehnic au o relație bună cu suporterii și cu galaeria.

De asemenea, se va cere voie societăților comerciale ca abonamentele să se poată vinde și în interiorul lor pentru că orice ajutor contează și tocmai de aceea conducerea și staff-ul tehnic transmit un mesaj sătmărenilor, iubitorilor de fotbal, „să vină să ajute și ei într-un fel sau altul pentru că fiecare ajutor contează”.

Antrenorul Olimpiei, Tibi Csik a precizat că e foarte important pentru jucători să fie cât mai multă lume în tribune care să-i susțină pentru că suporterii îi motivează și asta au demonstrat-o și la ultimul meci de acasă.

 

1245 vizite
Distribuie pe