Locale Altele
Duminica, 23 Ianuarie 2022
Dum, 23 Ian 2022
Neagu nu și-a dat demisia, CSM nu primește bani
Veronica Hodas  - Joi, 24 Septembrie 2015

Clubul Sportiv Municipal(CSM) Satu Mare a solicitat Consiliului Local o rectificare de buget de 300.000 lei.

Ei bine, joi a avut loc ședința de Consiliul Local, iar odată atins punctul de pe ordinea de zi în care s-a supus spre aprobare proiectul de hotărâre care constă în suplimentarea bugetului clubului s-au aprins puțin de tot spiritele, dar nu a fost scandal.

Consilerii UDMR și PNL au votat împotriva aprobării acestui buget deoarece președintele clubului, Valeriu Neagu nu s-a prezentat la nici o ședință de consiliu pentru a-și argumenta această cerere de rectificare a bugetului.

Mai mult, consilierii doresc ca Neagu să-și dea demisia din funcția pe care o deține deoarece cu el în frunte managemantul este defectuos, iar strategia în ceea ce privește îmbunătățirea performanțelor sportive este...mai bine zis, nu este;))

Consilierul UDMR Magyar Lorand a spus că s-a întâlnit cu Valeriu Neagu la ședința Comisiei de Servicii și cam atât și consideră că la nivelul clubului „este un dezastru” și a precizat că trebuie luate măsuri deoarece clubul se va duce spre o direcție greșită. „La ședința de luna trecută au fost acuzați consilieri PNL și UDMR că nu vrem să finanțăm clubul CSM. După cum a văzut toată lumea, în unanimitate am votat împotriva susțineri CSM-ului. Acest lucru o să-l facem și acum și cred că împreună trebuie să decidem, ca finanțatori ai acestui club, în ce direcție vrem să mergem. Consider și pot să declar în numele grupului UDMR că direcția în care merge în momentul de față, nu este bună și trebuie să vină o schimbare la acest club.”

Apoi, au urmat și reacțiile consilierilor PNL care de asemenea, consideră că demisia lui Neagu din funcția de președinte al CSM ar fi una benefică pentru club.

Doina Feher a declarat că ei nu i se pare normal ca din cauza unui managemant defectuos, organizațiile sportive cu rezultate să aibă numai de suferit și „din punctul meu de vedere ar trebui să vă gândiți ce faceți cu acest manager și chiar să își dea demisia dacă nu este dispus la o discuție sau un proiect care să ducă CSM-ul pe o cale bună”.

A intervenit și consilierul PNL, Cosmin Rațiu care a precizat că Valeriu Neagu a fost solicitat să participe de fiecare dacă la ședințele de Consiliu Local pentru a da câteva explicații în ceea ce privește direcția în care se îndreaptă Clubul Sportiv Municipal pentru că „a solicitat bani printr-o indiferență totală. Grupul PNL și grupul UDMR se detașează de această lipsă de responsabilitate și solicităm o nouă reevaluare a domnului director”.

Una peste alta, Valeriu Neagu a fost numit în funcție de Consiliul Local și tot Consiliul Local îi cere demisia, iar suplimentarea bugetului CSM Satu Mare cu suma de 300.000 de lei a fost respinsă.

977 vizite
Distribuie pe