Locale Altele
Vineri, 1 Decembrie 2023
Vin, 1 Dec 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare a făcut egal cu Unirea Târlungeni
Veronica Hodas  - Sambata, 26 Septembrie 2015

Olimpia Satu Mare a disputat sâmbătă, la Târlungeni, meciul etapei a V-a a Ligii a II-a la fotbal, etapă în care a reușit să obțină doar un punct. Scor final 2-2.

Elevii lui Tiberiu Csik au fost cei care au deschis scorul în minutul 25 prin Villand care a înscris fără probleme în momentul în care a fost singur cu portarul. Gazdele au restabilit egalitatea înainte cu câteva minute de a se încheia prima repriză prin Monea care a marcat printr-un lob de la 14 metri, profitând de faptul că Șuta a ieșit din poartă.

A urmat apoi mitanul secund, iar Unirea Târlungeni a preluat avantajul în minutul 65 când Vasiloi a trimis balonul în transversală, după care a intrat în poartă.

„Galben-albaștrii” au obținut un penalty după ce Selagea a căzut în careu după un duel cu Burlacu. Același Selagea a executat lovitura, dar portarul gazdelor a apărat balonul. Dacă această lovitură a fost ratată, a urmat o alta, un alt penalty obținut de Olimpia după un henț a lui Șerban. De această dată căpitanul Iuhas a fost cel care a executat lovitura și a reușit să restabilească egalitatea. Scorul final al partidei a fost 2-2 și astfel Olimpia se întoarce acasă cu un punct.

Olimpia rămâne pe locul 8 în clasament cu 7 puncte.

Olimpia: Şuta – D. Muntean, I. Tătaru, Heil, Iuhas (cpt.) – Selagea, Villand, Takacs (66’ R. Rus), D. Lukacs, Bura (66’Ciul), Bg. Faur (68’ Bîgiu).

Sătmărenii urmează să primească vizita formației Gaz Metan.

1337 vizite
Distribuie pe