Locale Altele
Miercuri, 23 Septembrie 2020
Mie, 23 Sept 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Jandarm sătmărean, dublu vicecampion la karate-kumite
Jandarmeria Satu Mare  - Luni, 28 Septembrie 2015

Jandarmul sătmărean, Bogdan Suciu din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil a obţinut locul al II – lea la individual, dar și pe echipe, la Campionatul de Karate, faza finală pe Ministerul Afacerilor Interne.

În perioada 22-25 septembrie, în municipiul Timișoara, s-a desfăşurat Campionatul de Karate - faza finală pe minister.

Din lotul Jandarmeriei Române, a făcut parte şi jandarmul sătmărean, plt. maj. Bogdan Suciu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare, fiind selecţionat să participe la această competiţie, ca urmare a obţinerii unor rezultate meritorii la diferite competiţii de karate.

În urma desfăşurării competiţiei, plt. maj. Bogdan Suciu s-a clasat pe locul II la  proba  kumite-individual,  categoria -67 kg.

Jandarmul sătmărean a fost selecționat să facă parte din echipa de kumite  a Jandarmeriei Române, unde rezultatul obţinut de luptătorul sătmărean, alături de rezultatele obţinute de către ceilalţi luptători au clasat echipa Inspectoratului General al Jandarmeriei Române pe treapta a II-a a podiumului.

Jandarmul sătmărean se antrenează la Clubul Sportiv KARATE DO B.F.K.S. și la Clubul Sportiv Dani San Zalău fiind coordonat de către antrenorul Dărăban Gheorghe și  de sensei Chiș Dan.

Inspectoral șef al Jandarmeiei Sătmărene, domnul colonel Vasile Bocea l-a felicitat pe Bogdan Suciu, dorindu-i mult succes în continuare.

814 vizite
Distribuie pe