Locale Altele
Luni, 24 Februarie 2020
Luni, 24 Feb 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
E bine! Olimpia Satu Mare - Gaz Metan Mediaș 0-0
Veronica Hodas  - Vineri, 2 Octombrie 2015

Olimpia Satu Mare a disputat vineri, pe teren propriu, meciul etapei a VI-a a Ligii a II-a la fotbal în compania formației Gaz Metan Mediaș.

Meciul a început cu un moment de reculegere în memoria fostului conducător al Olimpiei, Aurel Buzaș.

Revenind la partida de astăzi, cele două echipe Gaz Metan Mediaș și Olimpia Satu Mare s-au întâlnit în campionatul Ligii a II-a după nouă ani.

Oaspeții au cam dominat prima repriză, dar cu toate acestea au fost doar două șuturi periculoase pe poartă. Primul a fost al lor, Llullaku a avut șansa să deschidă scorul, dar Băican a apărat balonul, apoi, aproape de finalul reprizei, Iuhas a șutat de la 35 metri, mingea a lovit bara, după care a fost deviată de portarul oaspete, Greab. Scorul la pauză 0-0.

„Galben-albaștrii” au ieșit de la vestiare cu setea de a câștiga partida și de a păstra toate cele trei puncte puse în joc, dar până la urmă au acumulat doar unul.

Repriza a doua a fost dominată de sătmăreni în totalitate. În primele minute ale mitanului secund, poarta lui Greab a fost pusă serios în pericol. A șutat Selagea, a urmat de două ori Takacs, apoi Bura, dar norocul nu a fost de partea lor astăzi, Greab a apărat de fiecare dată. Au avut și oaspeții o ocazie prin Llullaku care a trimis mingea cu capul puțin pe lângă poarta lui Băican.


Până la final, elevii lui Tibi Csik s-au străduit serios să înscrie, dar tabela a indicat la final scorul de 0-0.

Pentru Olimpia au evoluat: Băican-Muntean, Tătaru, Heil, Iuhas, Chivari, Villand, Takacs (75 Rus), Lukacs (46 Bura), Selagea (78 Boștină), Faur.

„Rezultatul este normal după aspectul jocului. Am întâlnit o echipă care a alergat foarte mult, care a avut foarte multă determinare, mult mai multă decât noi și poate din punctul acesta de vedere au egalat valoric nivelul jocului.”
, a declarant antrenorul formației Gaz Metan Mediaș, Ion Balaur.

„În primul rând doresc să transmit condoleanțe familiei Buzaș. Din păcate am pierdut un om de fotbal...În ceea ce privește meciul, vreau să-i felicit pe băieți. Am prevăzut meciul, știam că nu trebuie să greșim, am profitat de spațiile lăsate de fundaș. Dacă eram la fel de atenți și cu UTA și la Târlungeni aveam mai multe puncte, dar asta este, mergem mai departe și adunăm puncte. Puțin sunt și eu dezamăgit că am avut și noi șansa și ocazia să marcăm, dar nu este nici un capăt de țară. Au arătat băieții că au potențial și când sunt concentrați pot face față fiecărei echipe.”, a spus antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

„În prima repriză am avut câteva emoții pentru că am venit după niște rezultate nu tocmai bune și am vrut să demonstrăm că asta e valoarea noastră nu ceea ce am arătat până acum. Încă putem și mai mult. Nu putem să zicem că ne convine un egal, dar dacă îl privești din alt sens e ok. Noi de fiecare dată ne dorim să câștigăm meciul indiferent cu cine jucăm. Pentru mine acum Gaz Metan e un capitol închis, peste 3 zile jucăm cu U Cluj și acolo trebuie să ne gândim acum.”, a spus portarul Olimpiei, Claudiu Băican.

Olimpia Satu Mare urmează să dispute marți partida etapei a VII-a în deplasare la Cluj în compania formației „U”.

1574 vizite
Distribuie pe