Locale Altele
Duminica, 19 Mai 2024
Dum, 19 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
DJST Satu Mare organizează cursuri gratuite de formare profesională
Veronica Hodas  - Marti, 3 Noiembrie 2015

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Satu Mare a organizat marți o conferință de presă în care, directorul executiv Virgil Dragoș a dorit să le transmită tinerilor sătmăreni să se înscrie la cursurile gratuite de formare profesională care pe viitor „pot avea efecte benefice”.

Este vorba despre cursurile de formare profesională în domeniile manager proiect și formator, fiind cel mai mare proiect al DJST Satu Mare pe anul acesta.

Conform directorului executiv, cursul pentru manager de proiect va avea loc în perioada 16 – 20 noiembrie, iar cursul de formator se va derula în perioada 23-28 noiembrie.

Criteriile de eligibilitate (eliminatorii) sunt – vârstă până la 35 de ani, împlinită după finalizarea cursului și studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalent.

Criterii de evaluare - pe baza de punctaj: maxim 60 puncte, minim 30 puncte. Criteriul motivațional poate aduce candidatului 90 de puncte printr-o scrisoare de intenție care trebuie să conțină a) Motivaţia aplicantului privind participarea la curs (30 pct); b) Rezultate aşteptate (30 pct.); c) Continuitatea după finalizarea proiectului (prezentarea succintă a modului în care se vor pune în practică cele învăţate) (30 pct).

Aplicanţii care nu întrunesc punctajul minim de 30 de puncte, vor fi descalificaţi.

3. Înscrierea aplicanţilor, se face pe baza următoarelor documente:

  a) Formular de înscriere – model tip

  b) Scrisoare de intenţie

  c) Act de identitate, copie

  d) Diplomă de studii (adeverinţă), copie 

4. Perioada de înscriere: 28.10.2015 – 11.11.2015.  Selecţia aplicanţilor: 12.11.2015.

  Documentele se vor tansmite astfel;

  – scanate, prin poşta electronică la adresa de e-mail: djst.satumare@mts.ro

  – depuse personal, în plic închis, la D.J.S.T. Satu Mare, str. Vasile Conta nr. 2.

Absolvenții cursului vor primii diplome recunoscute naţional şi în Uniunea Europeană. Cursurile, gratuite, sunt autorizate de ANC – Autoritatea Națională pentru Calificari (fost CNFPA) si avizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei și se vor desfășura la Centrul de agrement Ștrand Satu Mare (taberele școlare).

Până în acest moment, la curs s-au înscris zece persoane, iar până la data limită, Virgil Dragoș speră ca toate cele 28 locuri să fie complete. 

2533 vizite
Distribuie pe