Locale Altele
Marti, 2 Iunie 2020
Marti, 2 Iun 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Victorie pentru Olimpia Satu Mare īn ultima etapă a turului
Veronica Hodas  - Miercuri, 11 Noiembrie 2015

Olimpia Satu Mare a jucat miercuri, pe teren propriu, meciul etapei a XIII-a a Ligii a II-a, Seria 2 la fotbal în compania formației FC Caransebeș pe care a învins-o cu scorul de 1-0 (0-0).


Cu toate că reprizele nu a fost spectaculoase, „galben-albaștrii” au avut numeroase ocazii și practic au dominat meciul de la un capăt la celălalt.  


În prima parte a jocului, Takacs a avut o ocazie mare în minutul 16 când, din șase metri, a șutat milimetric pe lângă poartă, apoi zece minute mai târziu Bogdanovici a respins de pe linia porții o lovitură de cap a lui Faur.


A urmat apoi minutul 35, când, Faur a șutat de la 7 metri, dar Birăescu a respins balonul care a ajuns la Muntean, iar acesta din urmă a șutat de la 20 metri, însă portarul oaspeților a intervenit și de această dată.


Oaspeții au atacat și ei o singură dată în minutul 38, Stoichițoiu l-a văzut pe Băican ieșit din poartă și a încercat să înscrie printr-un lob, dar mingea a  trecut o palmă peste transversală. Înainte de încheierea primei reprize, elevii lui Tibi Csik au mai avut o mare ocazie când Sălăgeanu i-a centrat în careu la Villand, iar voleul acestuia de la 10 metri a trecut puțin pe lângă poartă. Scorul la pauză 0-0.


Mitanul a secund a început cu încă o ratare a „galben-albaștrilor” după care a urmat o fază controversată în atacul oaspeților, Heil l-a faultat pe Stoica pe linia careului, dar acesta a obținut doar o lovitură liberă de la 17 metri și...cam atât.  Faur a mai ratat odată în minutul 53 când a trimis cu capul de la 8 metri, dar Birăescu a respins.


Golul mult așteptat de toată lumea a fost marcat în minutul 62 când Lukacs a pătruns în careu cu mingea la picior și a șutat violent sub transversală.


În rest, jucătorii Olimpiei n-au mai riscat nimic și astfel au încheiat ultima etapă a turului de campionat din Liga a II-a cu o victorie.


„Tot ce e pozitiv sunt cele trei puncte. În rest, din păcate nu avem variații tehnice și tactice și cu atacul nu prea e cum ar trebui să fie la o echipă de Liga a 2 a. Ne chinuim, din păcate meciul de acasă e un chin pentru noi.  Nu sunt așa de ușoare meciurile și trebuie să muncim foarte mult ca să reușim să adunăm punctele. Defensiv nu stăm chiar așa rău, dar ofesiv nu prea punctăm.”, a declarat la finalul partidei, antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.


Olimpia: Băican – Ciul (58 Bîgiu), Mureşan, Heil, Iuhas – Takacs (46 Selagea), Villand, Lukacs, Sălăgeanu – Munteanu, Faur (71 Rus).

FC Caransebeş: Birăescu – Bona (41 Imbre), Răducu, Bogdanovic, Suciu (24 Stelitano) – Stoichiţoiu (70 Negoescu), Fenes – Suru, Stoican, Livan – Boldea.


Olimpia Satu Mare va juca primul meci al returului, sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul Olimpia în compania formației Metalul Reșița.

1029 vizite
Distribuie pe