Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Gala Laureaților din Sportul Sătmărean 2015
Veronica Hodas  - Vineri, 18 Decembrie 2015

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Satu Mare a organizat vineri, la Centrul de Agrement Ștrand, Gala Laureaților Sportului Sătmărean 2015 la care au participat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef,  sportivii, antrenorii, reprezentanții structurilor sportive și președinții de cluburi sportive sătmărene.




Festivitatea de premiere a fost deschisă de directorul DJST, Virgil Dragoș care și-a exprimat aprecierea și gratitudinea față de sportivii care „an de an îmbogățesc prestigiul județului nostru prin rezultatele remarcabile obținute la diferite competiții naționale și internaționale”.

Adrian Ștef i-a felicitat pe organizatori pentru că în fiecare an sportivii sătmăreni sunt evidențiați și a menționat că „este extrem de important să-i evidențiem pe antrenorii și sportivii care reușesc să aducă medalii pentru municipiul și județul Satu Mare.”




Înainte de a-i premia pe sportivii care ocupă locurile 1-11 în clasamentele sporturilor olimpice și neolimpice, DJST Satu Mare i-a oferit premiul special sportivului Emanuel Gyenes care din păcate nu punctează în clasamentul MTS, dar care a reușit să ducă numele județului și al României departe peste hotare. Acesta nu a fost prezent la eveniment deoarece este la București acolo unde mâine va participa la Gala Olimpicilor Federației Române de Motociclism.



Apoi a urmat un gest social, DJST îl sprijină pe campionul la lupte greco-romane, Raul Zarzu în vârstă de 13 ani care se află într-o situație financiară foarte precară și i-a oferit un pachet de alimente extrem de consistent, iar din partea unui anumit sponsor, Raul a primit un vaucher în valoare de 500 lei pentru articole vestimentare.


Sportivul anului 2015, Lenard Berei nu a putut ajunge la festivitate deoarece este plecat cu lotul național, dar președintele CS Satu Mare – Cetate Ardud, Daniel Chiorean a declarat că este pentru prima dată când un sportiv de la lupte este sportivul județului Satu Mare. „Ne bucurăm pentru că în epoca modernă a luptelor, sportivul județului nu a fost unul de la lupte. E un sportiv care dacă va munci și își va vedea de treabă și va continua să facă ce a făcut până acum eu zic că în 2020 îl vom putea vedea la olimpiade cu siguranță”.



În ceea ce privește sporturile neolimpice, karatistul Attila Bartincki s-a clasat pe locul I, dar cu toate acestea a declarant că își dorește să își îmbunătățească rezultatele și să aibă un parcurs și mai bun.

 

1865 vizite
Distribuie pe