Locale Altele
Joi, 9 Iulie 2020
Joi, 9 Iul 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Au început jocurile de pregătire și la nivelul echipelor din Elite
Veronica Hodas  - Luni, 25 Ianuarie 2016

La Moftinu Mic s-a disputat sâmbătă, pe un frig de -14 grade primul meci de pregătire la nivelul echipelor de fotbal din Elite, Crasna Moftinu Mic – LPS Satu Mare.

Gazdele de la Moftin au un nou antrenor, pe Ioan Donca, iar juniorii A de la LPS Satu Mare sunt antrenați de Dacian Nastai.

Echipa din Moftin încearcă  să scape de la retrogradare și are deja o săptămână de pregătire. „Am început deja pregătirile deoarece avem nevoie de timp pentru a face o pregătire bună pentru returul campionatului”, a spus antrenorul Ioan Donca.

LPS-ul ocupa locul 1 la juniori A într-o seria cu CFR Cluj si ASA Targu Mures si are ca obiectiv terminarea pe primul loc .„Suntem pe primul loc si atat eu, cat si baietii ne dorim sa terminam campionatul acolo. Am batut in prima etapa la CFR si astfel am demonstart ca avem un lot valoros”, a declarat Dacian Nastai.

Jocul s-a terminat 2-3. Pentru gazde au marcat: Kuzman Gabriel si Deac Florin, iar pentru juniori Cioacan, Onea si Topan.

Lotul echipei Crasna Moftinu Mic: LIVIU IVASUC,ZIMAN CLAUDIU,MIC BOGDAN,BUCS BOBY,DUNCA SERGIU,DEAC FLORIN,TURBUT DARIUS,TUTURAS TUDOR,ADRIAN BOBEANU,KUZMAN GABRIEL,BABICIU ALEX.

Antrenor Nelu Donca.

LPS :Balint,Ciocan,Coti,Cubas,Forgacs,Hajer,Levay,Micas,Moroz,Nagy,Oltean,Onea,Parnau,Santai, Szekely, Topan,Vincze D,Vincze L,Catuna .

2413 vizite
Distribuie pe