Locale Altele
Duminica, 18 August 2019
Dum, 18 Aug 2019
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Juniorii A de la LPS Satu Mare au intrat în cantonament
Dacian Nastai  - Joi, 4 Februarie 2016

LPS Satu Mare se pregătește de returul campionatului de juniori A unde conduce în clasamentul seriei  VI în fața echipelor de prima liga CFR Cluj și ASA Targu Mures.

După trei săptămâni de pregătire pe plan local echipa pregatită de Dacian Nastai s-a deplasat la Ocna Sugatag unde de sambata începând jucătorii urmează un program intens cu 2 si 3 antrenamente pe zi.

Iata si lotul cu care echipa satmareana ataca titlul : Moroz Sebastian,Vincze Levente,Balint Kristof, Ciocan Sergiu,Coti titus,Cubas Denis,Forgacs Darius,Hajer Istvan,Levay Claudiu,Micas Adi,Nagy Mate,Oltean Darius,Onea Razvan,Parnau Mark,Santai Szabolcs,Szekely Crisztian,Topan Denis,Vincze David, Catuna Laurentiu.

„Locul acestor  jucatori este in campionatul  elitelor dar, pentru ca juniorii A nu au terminat in primele 3 locuri anul trecut am fost obligati sa jucam in campionatul national clasic. Dar si aici avem adversari puternici si de calibru si terminarea pe primul loc ar fi o noua performanta pentru orasul Satu Mare. Sambata in ultima zi de cantonament jucam cu echipa de liga 3 din Sighet”, a spus antrenorul Dacian Nastai.

1129 vizite
Distribuie pe