Locale Altele
Miercuri, 24 Februarie 2021
Mie, 24 Feb 2021
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Fetele noastre au bătut Sportul Studenţesc – o simplă formalitate
Cristian Tudor  - Joi, 26 Martie 2009

Fetele antrenate de Dan Fleșeriu și-au respectat blazonul și s-au impus fără emoții în ultima etapă a Diviziei A.

Sătmărencele au câștigat pe terenul penultimei clasate, Sportul Studențesc, scor 75-36,  și și-au asigurat astfel poziția a 5-a în clasament la finalul sezonului regulat.

           

În ciuda oboselii acumulate în ultima săptămână după jocurile cu BC ICIM, Sfântu Gheorge și Alexandria, Graham & Co. au găsit resurse să rezolve meciul încă din primul sfert.

După 10 minute de joc sătmărencele noastre aveau deja un avantaj considerabil, 26-8, iar până la pauză au ajuns la 47-20.

           

Din nou Claudia Pop a fost principala marcatoare, cu 25 de reușite, iar Monica Ivan-Urse și Laura Drăgoescu și-au trecut și ele în cont câte 12, respectiv 11 puncte și bineînțeles recuperările de rigoare.

           

Americanca Graham a fost odihnită și a jucat doar  în primul sfert, la fel și Adriana Pricop, în vreme ce Andreea Nemeș a evoluat până în minutul 36, când a reușit să adune cinci greșeli personale și a trebuit să privească de pe bancă finalul meciului.

           

De remarcat că la gazde a revenit antrenorul Pedrag Vasic, cel care fusese demis în februarie de la U Cluj după înfrângerea cu CSM-ul nostru.


„Nu poate face minuni cu aceste junioare și nu avea cum să ne încurce acum, deși cred că și-ar fi dorit acest lucru”, spune antrenorul Dan Fleșeriu, care a ținut să-și felicite jucătoarele pentru parcursul aproape perfect din retur, dar să le și avertizeze că după patru zile de vacanță începe pregătirea meciurilor cu campioana ICIM Arad din play-off.

           

Restul partidelor din ultima etapă a Diviziei A se joacă sâmbătă.

 

Pentru CSM au jucat cu Sportul Studențesc: Claudia Pop-25, Drăgoescu-11, Motișan, Czukor-2, Ivan-Urse-12, Nemeș-10, Graham-4, Meszaros-3, Pricop-8.

Tags: baschet  sportul  studentesc  
1359 vizite
Distribuie pe