Locale Altele
Luni, 24 Februarie 2020
Luni, 24 Feb 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Fotbaliștii Olimpiei Satu Mare pornesc cu optimism spre Mediaș
Veronica Hodas  - Miercuri, 24 Februarie 2016

Partea a doua a campionatului Ligii a II-a la fotbal se reia vineri, 26 februarie, când Olimpia Satu Mare va juca meciul etapei a 19-a în deplasare la Mediaș cu formația locală Gaz Metan. Partida se va disputa de la ora 18.00 și va fi transmisă în direct la DigiSport1.

Au mai rămas 48 de ore până la fluerul care va anunța primul meci pentru „galben-albaștrii” din acest an și tocmai de aceea, antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik și căpitanul Cosmin Iuhas au susținut miercuri o conferință de presă în care au relatat detalii legate de meciul care urmează.

Csik a menționat faptul că este mult mai optimist față de cum a fost în vară pentru că echipa este mai puternică și pregătită să atace ultima parte a campionatului și să acumuleze cât mai multe puncte pentru a-și putea îndeplini obiectivul, acela de a încheia sezonul în play-off.

„Pornim cu optimism.Noi mergem acolo să-i încurcăm. Eu sunt mult mai optimist decât în vară când au fost probleme mult mai apăsătoare decât în iarnă. Jucătorii care au venit acum au adus un plus de experiență, un plus de valoare și sper să se vadă amprenta lor în meciuri”.

Jucătorii sătmăreni vor efectua un antrenament la ora 18.00 la Rania pentru a se obișnui cu ora jocului și cu nocturna, iar mâine dimineață la 8.00 vor porni spre Mediaș, unde, la aceeași oră, vor mai face un antrenament pentru ca vineri să debuteze cu dreptul în primul meci al acestui an.

Căpitanul Cosmin Iuhas consideră că noii colegi ai săi care au venit în această iarnă la echipă, fotbaliști care „au cochetat cu Liga 1”, vor ajuta foarte mult la îndeplinirea obiectivului.

„După o perioadă lungă de pregătire începem a doua parte a campionatului optimiști și încrezători mai ales prin prisma faptului că au venit și colegi cu experiență care cred că ne vor ajuta. Cu experiența nostră și a lor cred că ne putem atinge obiectivul. Dar e important ca la fiecare meci să fim responsabili, muncitori și să ne sacrificăm pe teren pentru că dacă vom avea aceste elemente la fiecare meci cred că vom face acele 14-15 puncte de care e nevoie. Vineri e un început pentru noi unde putem arăta că avem valoare și să dăm speranțe că ne vom putea atinge obiectivul. Nu va fi ușor, dar cred că nici pentru ei (Gaz Metan Mediaș) nu va fi ușor și dacă vom înțelege toți că trebuie să fim o echipă atunci echipa noastră va fi greu de învins în aceste 8 meciuri care sunt până la sfârșitul campionatului”.

Se pare că în lot sunt și ceva probleme, Valter Heil este indisponibil din motive de sănătate, iar Denis Chivari și Tătaru sunt suspendați și Denis Kanaloș este convocat la lotul național.

Olimpia Satu Mare are nevoie de 13-15 puncte pentru a putea fi în primele șase locuri în clasament și pentru a încheia campionatul fără probleme.

În acest moment formația sătmăreană se clasează pe locul 8 cu 26 de puncte, iar adversara de vineri, Gaz Metan Mediaș, ocupă locul 7 cu 31 de puncte.

 

 

 

787 vizite
Distribuie pe