Locale Altele
Sambata, 2 Decembrie 2023
Sam, 2 Dec 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare joacă acasă cu „U” Cluj
Veronica Hodas  - Vineri, 15 Aprilie 2016

Olimpia Satu Mare va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, pe teren propriu, a doua etapă a play-out-ului Ligii a II-a la fotbal în compania formației Universitatea Cluj.

După victoria pe care au obținut-o la Pâncota, „galben-albaștrii” s-au apropiat la trei puncte de „U” Cluj și își doresc să mai bifeze o victorie și în fața propriilor suporteri.

Antrenorul Olimpiei, Mircea Bolba a declarat că meciul de mâine va fi unul greu și dificil pentru că „adversarii au un avantaj moral după ce ne-au bătut ultima dată cu 3-2. Va fi un meci greu și trebuie să câștigăm pentru ca victoria de la Pâncota să nu fi fost degeaba. Sper ca jucătorii să se mobilizeze și să-și dea seama de importanța meciului de mâine”.

În lotul Olimpiei sunt și câteva probleme, iar Mircea Bolba nu va putea conta mâine pe Iuhas, Chivari, Sălăgeanu – accidentați, Mureșan – bolnav și Brata – suspendat.

Sătmărenii ar trebui să obțină cele trei puncte sâmbătă pentru a nu avea probleme. În clasamentul din play-out Olimpia este pe locul 3 cu 14 puncte, iar Universitatea Cluj pe locul 2 cu 17 puncte.

Tags: olimpia  u cluj  play out  
1685 vizite
Distribuie pe