Locale Altele
Luni, 20 Mai 2024
Luni, 20 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Clubul Rotaract Satu Mare invită sătmărenii la cros
Clubul Rotaract  - Joi, 12 Mai 2016

Asociația Rotaract Club Satu Mare organizează în data de 15 mai 2016 cea de-a doua ediție a evenimentului „Rotaract pentru Sănătate”. Acest eveniment își propune să aducă în rândul sătmărenilor ideea de a adopta un stil de viață sănătos prin practicarea sportului.

Evenimentul „Rotaract pentru Sănătate” se va desfășura în data de 15 mai, cu începere de la ora 10, când se va da startul înscrierilor, iar de la ora 11 va avea loc cunoscutul cros de aproximativ 2 km.

Startul crosului va avea loc pe platoul din fața Muzeului Județean Satu Mare și se va alerga pe traseul Muzeul Județan – Calea Traian – Sensul Giratoriu – Strada Cuza Vodă – Bulevardul Vasile Lucaciu – Muzeul Județean.

Din program vor mai face parte demonstrații sportive oferite de partenerii evenimentului, iar la căsuța Rotaract se va putea achiziționa limonadă și salată de fructe. De la ora 12 se va organiza un concurs special pentru copii (5-11 ani), o vânătoare de comori în parcul de lângă Muzeul Județean. Împărțiți pe echipe, copiii îşi vor antrena curiozitatea şi spiritul de aventură în misiunea de a găsi comorile ascunse din parc.

Evenimentul are ca scop strângerea de fonduri pentru modernizarea panourilor de baschet de la baza sportivă Dinamo. Participarea la cros presupune o donație de 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copiii și tinerii până în 18 ani. Înscrierea la vânătoarea de comori se face în schimbul unei donații de 10 lei.

Vă invităm să ne fiți parteneri în derularea acestui eveniment, atât prin publicarea acestui comunicat în publicația dumneavoastră în funcție de spațiul disponibil, cât și prin participarea la eveniment.

Înființat în anul 2005, Clubul Rotaract Satu Mare este format din tineri cu vârsta între 18 și 30 de ani, care se implică în activităţi constructive, ce contribuie la dezvoltarea lor personală, pentru a răspunde nevoilor fizice și sociale ale comunității din care fac parte.

Tags: rotaract  cros  sanatate  
1451 vizite
Distribuie pe