Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
CSM Satu Mare, argint în Superliga Națională la spadă
Veronica Hodas  - Duminica, 15 Mai 2016

Sala de Scrimă „Alexandru Csipler” din Satu Mare a fost sâmbătă și duminică, gazda ultimelor întreceri din cadrul Campionatului Național de spadă seniori masculin.


În cursul zilei de sâmbătă au avut loc duelurile din Divizia A și primele patru etape din Superligă.


Duminică a avut loc finala din Superligă unde s-au întâlnit echipele CSM Satu Mare și CSU Craiova 1. Competiția a fost foarte disputată, spadasinii sătmărenii au fost conduși pe tot parcusul finalei, au încercat să revină, dar într-un final craiovenii au câștigat cu scorul de 27-24.


Astfel, CSM Satu Mare nu și-a putut apăra de această dată titlul de campioană și a câștigat medalia de argint. Locul trei a fost ocupat de către CSU Craiova 2.

„Dacă câștigăm ne bucurăm împreună, dacă pierdem putem spune că toți suntem de vină. Am luat locul doi la Campionatul Național de seniori la echipe. Mulți antrenori din Satu Mare erau bucuroși dacă aveau echipa pe locul 2. Eu nu sunt și nici băieții și sper ca anul viitor să facem iar mai mult decât anul acesta. În finală a lipsit siguranța de vârf, Craiova a condus prea repede cu mai multe tușe. Am vrut prea repede să recuperăm.”, a declarat antrenorul, Francisc Csisar.


Din componența echipei de spadă seniori masculin a CSM Satu Mare fac parte: Adrian Pop, Andrei Timoce, Adrian Szilagyi și Arkosi Bertalan.

Tags: spada  campionat national  superliga nationala  
1920 vizite
Distribuie pe