Locale Altele
Sambata, 23 Septembrie 2023
Sam, 23 Sept 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Handbaliștii sătmăreni au fost înviși de oltenii de la Universitate
Veronica Hodas  - Duminica, 15 Mai 2016

Handbaliștii de la CSM Satu Mare au fost învinși duminică în deplasare la Craiova în penultima etapă din sezonul regulat al Diviziei A la handbal masculin cu scorul de 36-31 (18-17).

A fost un meci fără miză pentru formația noastră în care rezultatul nu a contat deoarece este deja calificată la turneul de baraj care va conta pentru promovarea în Liga Națională.

Antrenorul Nicolae Istrate a introdus în teren toți jucătorii. La finalul primei reprize, sătmărenii au fost conduși cu 18-17, iar la final tabela a indicat scorul de 36-31 în favoarea oltenilor.

Pentru CSM au jucat: Podyină – Olah (8), Morar (7), Mateș (5), Mureșan (5), Varga (2), Ungar (2), Rogoz (1), Alisie (1), Petruș, Olar Baros.

CSM Satu Mare mai are de jucat un singur meci din sezonul regulat după care, în perioada 25-29 mai va participa la Brașov la turneul de baraj.

Ultimul meci al etapei se va juca vineri, de la ora 17.00, în sala de sport „Ecatherina Both” în compania formației CSM Oradea. Cu toate acestea, handbaliștii formației noastre nu se pot antrena până marți după masă deoarece sala de sport este, în majoritatea timpului, ocupată pentru alte evenimente sportive. 

Tags: handbal  csm satu mare  craiova  infrangere  
1117 vizite
Distribuie pe