Locale Altele
Miercuri, 27 Septembrie 2023
Mie, 27 Sept 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare a fost învinsă de Unirea Târlungeni cu 2-0
Veronica Hodas  - Miercuri, 18 Mai 2016

Olimpia Satu Mare a jucat o nouă intermediară la Târlungeni în compania formației Unirea, partidă ce a contat pentru etapa a VII-a din cadrul play-out-ului Ligii a II-a, Seria B la fotbal. „Galben-albaștrii” au avut o zi proastă astăzi, fiind învinși cu scorul de 2-0. (1-0).

Gazdele le-au pus probleme „galben-albaștrilor” în prima parte a jocului, având câteva ocazii mari. Șerban (min 10) a șutat puternic peste poartă, iar trei minute mai târziu a profitat de faptul că Șuta a respins greșit și din 7 metri a trimis din nou peste.

Ceva mai târziu Sorin Marin a scăpat singur cu portarul (min 24), dar Șuta a respins din fața căpitanului Unirii.

Problemele pentru sătmăreni nu au încetat să apară, același Șerban a șutat în stânga portarului (min 32), dar Șuta a respins cu reflex din corner.

În această primă repriză, „galben-albaștrii” au avut doar o singură ocazie (min 31) când Rus a trimis din 15 metri peste poartă.

Cei de la Târlungeni au reușit până la urmă să deschidă scorul (min 43). Minciună a bătut o lovitură liberă în careu, Potecu a reluat cu capul, Șuta a respins în față, iar Forika a profitat și a trimis balonul în poartă din 5 metri. După ce au deschis scorul, gazdele au avut o nouă ocazie uriașă (min 45) când Sorin Marin a reluat cu capul din 6 metri și a trimis puțin pe lângă.

Astfel că au echipa gazdă a intrat la vestiare cu un avantaj minim, 1-0.

Mitanul secund a fost dominat, în prima parte, de elevii lui Mircea Bolba. Mărkuș a reluat cu capul și balonul a căzut pe transversală (min 65), iar Brata și Villand au încercat și ei să înscrie, dar Burlui a fost pe fază de fiecare dată.

O nouă ocazie mare pentru Olimpia (min 76) a avut loc când Buhăescu a reluat cu capul din 9 metri, dar Burlui a scos în corner de la rădăcina barei din dreapta.

Și…cam atât, doarece gazdele au continuat să atace pe final de partidă și au înscris cel de-al doilea gol prin Minciună care a transformat o lovitură de pedeapsă (min 90).

Gazdele au tras de timp (90+3), iar nou intratul Cosmin Ivan a întârziat să repună mingea în joc, iar după un scandal cu centrarul a primit al doilea galben și a fost eliminat.

Olimpia se întoarce acasă fără cele trei puncte și își complică puțin situația în clasamentul play-out-ului.

Unirea: Burlui - Vlăsceanu, Forika, Potecu, Seb. Bucur (73 Cocan)- Petra ( 90+2 Cosmin Ivan)- M. Burlacu, Minciună, Mir. Popescu, S. Marin (cpt.) - I. Şerban.

Olimpia: Şuta - Ciul, Onicaş, I. Tătaru (46 Ianc), D. Munteanu (cpt.) - R. Rus, Heil, Villand, Kanalos (60 Bîgiu) - Buhăescu, Mărkuş (70 Brata).

Jucătorii formației fanion trebuie să își revină rapid deoarece sâmbătă, 21 mai, îi așteaptă o nouă partidă importantă. Vor juca acasă cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Tags: olimpia  tarlungeni  play out  infrangere  
1317 vizite
Distribuie pe