Locale Altele
Vineri, 1 Martie 2024
Vin, 1 Mar 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Juniorii de la LPS au promovat în Liga Elitelor U19
Dacian Nastai  - Duminica, 22 Mai 2016

Juniorii de la Liceul cu Program Sportiv Satu Mare, antrenați de profesorul Dacian Nastai, au  reusit ceea ce era imposibil de imaginat la inceputul campionatului, locul 1 si promovare in Liga Elitelor U 19.

“Nu este usor sa termini campionatul pe primul loc inaintea unor echipe ca CFR Cluj sau ASA Targu Mures, la care se adauga si faptul ca am jucat tot campionatul cu jucatori nascuti in 1998, iar campionatul era pentru jucatori din 1997.

In prima etapa a turului, am pierdut acasa cu 0-2 de la CFR Cluj si totul era compromis, dar am crezut pana la capat in titlu si l-am obtinut. Victoria de sambata, din ultima etapa  cu 6-2 contra celor de la LPS Bistrita a fost greu obtinuta deoarece, in minutul 30, oaspetii conduceau cu 0-1 si, la acest rezultat, pierdeam titlul” – a declarat Dacian Nastai.

Au marcat Vincze, Topan - 2, Ciocan, Parnau si Szekely.

LPS Satu Mare: OLTEAN DARIUS, PARNAU MARK, SZEKELY CRISTIAN, VINCZE DAVID, VINCZE LEVENTE, TOPAN DENIS, ONEA RAZVAN, CIOCAN SERGIU, NAGY MATE, CUBAS DENIS, MICAS ADI, FORGACS DARIUS, CATUNA LAURENTIU, SANTAI SZABOLCS, MOROZ SEBI, HAJER ISTVAN, CHITAS FLORIN, LEVAY CLADIU, BALINT KRISTOF.

Tags: lps  liga  elitelor  promovare  
1911 vizite
Distribuie pe