Locale Altele
Miercuri, 29 Martie 2023
Mie, 29 Mar 2023
Olimpia face egal la Cluj și coboară pe locul 2 în play-out
Veronica Hodas  - Sambata, 28 Mai 2016

Olimpia Satu Mare a remizat sâmbătă la Cluj în meciul etapei a IX-a din cadrul play-out-ului Ligii a II-a, Seria B la fotbal.

„Galben-albaștrii” au deschis scorul încă din minutul 7 al partidei prin Faur care a înscris cu un șut de la 16 metri. Și gazdele au avut o ocazie mare în minutul 45 când Hîmpean a reluat cu capul din careul mic, dar a trimis balonul peste poartă.

Universitatea a restabilit egalitatea în minutul 60 al reprizei secunde prin Vojtus care a marcat cu o deviere la colțul scurt.

Până la finalul partidei, Olimpia nu a avut nici o ocazie, în schimb clujenii au ratat mult prin Hîmpean și Crișan. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Din păcate, formația sătmăreană se întoarce acasă cu un punct, dar și cu doi accidentați, Brata și Sălăgeanu și doi suspendați Mărkuș și Kanaloș.

Se pare că la final de partidă jucătorii Universității au fost agresați de 100 de suporteri.

În urma acestui egal, Olimpia a coborât pe locul 2 în clasamentul play-out-ului.

”U” Cluj: Grecu - Butean, Cordoş, Crişan, Hâmpea - Boboc (cpt.), Greu - Turcak, Moruţan (72 Hațiegan), Vojtus – Zdroba (46 Târnăvan).

Olimpia: Şuta - Ciul, Heil, Fl. Muntean (cpt.), Onicaş - Brata, D. Lukacs (63 Kanalos), R. Rus, Faur - Buhăescu, Mărkuş.

Olimpia va disputa ultima etapă sâmbătă, pe teren propriu, în compania formației Șoimii Pâncota. 

Tags: olimpia  u cluj  play out  egal  
1739 vizite
Distribuie pe