Locale Altele
Sambata, 3 Decembrie 2022
Sam, 3 Dec 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia – Șoimii, un meci pe viață și pe moarte. Hai la stadion!
Veronica Hodas  - Miercuri, 1 Iunie 2016

Sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul Olimpia va avea loc ultima etapă din cadrul play-out-ului Ligii a II-a, seria B la fotbal. Olimpia Satu Mare primește vizita formației Șoimii Pâncota, iar cele două formații vor juca un meci pe viață și pe moarte.

Așadar, un meci care pe care deoarece ambele echipe își doresc cele trei puncte puse în joc pentru a încheia acest sezon într-un mod cât se poate de plăcut.

Antrenorul Olimpiei, Mircea Bolba și jucătorii Vasile Buhăescu, Marius Șuta și Cosmin Iuhas au susținut miercuri o conferință de presă în care au transmis gândurile lor pozitive înainte de partida de sâmbătă.

Atât jucătorii, cât și antrenorul sunt optimiști și încrezători că vor câștiga. Așteaptă victoria la fel cum o așteptăm cu toții, cu toate că meciul nu va fi deloc ușor. „Nu va fi un meci ușor, dar sper că băieții se vor mobiliza, își vor da seama de importanța acestui joc și vor câștiga. Fizic stăm cum putem, fiind sfârșit de campionat, iar psihic eu zic că stăm destul de bine. Băieții se simt bine și vor face un joc bun și vor câștiga.”, a spus Mircea Bolba.

Acesta a mai menționat că le-a transmis băieților faptul că „O să fie un meci pe viață și pe moarte, dar eu le-am spus băieților și astăzi, că dacă ei aleargă numai atât cât aleargă adversarul atunci noi câștigăm meciul. Dacă pot alerga mai mult atunci va fi și mai bine. Este un meci pe care toată lumea trebuie să-l joace din ambiție. Este un meci de care depinde soarta Olimpiei și soarta noastră, a tuturor. Trebuie să joace cu dăruire și ambiție. Să uite tot, să pună totul deoparte. Trebuie să câștigăm. Nu există altă alternativă”, mai spune Bolba, care face un apel la suporterii sătmăreni să vină în număr mare la stadion și să susțină echipa.”


Atacantul Vasile Buhăescu este și el conștient de importanța acestei partide și e pregătit să înscrie și să-și ajute echipa să termine campionatul așa cum se cuvine. „E un meci prea important pentru tot ce înseamnă Olimpia, pentru noi ca jucători, pentru viitor, pentru familii. E un meci mult prea important pe care trebuie să-l câștigăm oricum. Nu contează cine dă gol, cine apără. Sperăm că așa va fi.”

Portarul Marius Șuta este plin de energie pozitivă deoarece pentru el totul decurge într-un mod plăcut atât pe plan profesional, cât și pe plan personal și e pregătit să apere tot, iar căpitanul Cosmin Iuhas, revine după o perioadă lungă de pauză și e pregătit și el să se sacrifice pentru victorie. „Trebuie să fim conștienți de importanța acestui meci să ne sacrificăm și să facem totul pentru victorie. O victorie sâmbătă sterge cu buretele tot ceea ce a fost prost de-a lungul anului. Este cel mai important meci al nostru din ultimii patru ani și de aceea trebuie să-l tratăm cu multă seriozitate. O să dăm totul pe teren și sperăm ca la sfârșit să dăm un gol mai mult decât adversarul și să câștigăm. Faptul că am drescut la echipa asta, faptul că am fost căpitan la echipa asta, faptul că am făcut multe, vreau să intru în teren și să dau tot ce pot”.

De la acest meci nu trebuie să lipsească deloc al 12-lea jucător, adică suporterii pe care „galben-albaștrii” îi așteaptă la stadion, chiar dacă se anunță ploaie, să îi susțină pentru că este foarte importantă susținerea lor.

Din lotul Olimpiei vor lipsi Brata, accidentat la genunchi și Mărkuș și Kanaloș care sunt suspendați.

Băieții vor intra în cantonament de joi după masă, iar sâmbătă dacă vor câștiga vor scăpa de baraj, dar și de retrogradarea directă.

În cazul înfrângerii...de fapt, mai bine nici nu pomenim. Cu toții suntem pozitivi! ;))

Tags: olimpia  soimii pancota  play out  meci important  
1705 vizite
Distribuie pe