Locale Altele
Marti, 16 Aprilie 2024
Marti, 16 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Hai la stadion! Olimpia joacă ultimul meci al play-out-ului
Veronica Hodas  - Vineri, 3 Iunie 2016

Jucătorii Olimpiei Satu Mare sunt pregătiți să dea tot ce e mai bun pentru a dovedi că merită să rămână în primele două poziții ale clasamentului play-out-ului și automat în Liga a II-a.

Echipa sătmăreană primește sâmbătă, de la ora 11.00, vizita formației Șoimii Pâncota pentru a disputa ultima partidă din cadrul play-out-ului Ligii a II-a, Seria Vest la fotbal.

Meciul de mâine va fi foarte greu deoarece ambele echipe vor lupta pentru cele trei puncte puse în joc.

În acest moment, Olimpia e pe locul 2 în clasamentul play-out-ului, iar Pâncota ocupă locul 3, ambele echipe având același punctaj, 31.

Elevii lui Mircea Bolba au intrat în contonament încă de joi după masă și sperăm ca mâine să arate cu adevărat că își doresc victoria în fața propriilor suporteri. Din lot nu fac parte Ciprian Brata care e accidentat la genunchi, Mărkuș și Kanaloș suspendați pentru cumulul de cartonașe galbene.

Așadar va fi un meci care pe care, o partidă în care contează cel mai mult rezultatul și nu jocul. Tocmai de aceea „galben-albaștrii” au nevoie de sprijinul suporterilor sătmăreni care trebuie să fie alături de ei, să îi susțină de la un capăt la altul al partidei, să îi încurajeze și să le ridice moralul.

Intrarea la meci este liberă!

 

 

 

 

 

Tags: olimpia  soimii pancota  play out  retur  
1494 vizite
Distribuie pe