Locale Altele
Duminica, 19 Mai 2024
Dum, 19 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Istvan Kovacs, reținut de la delegări
Cristian Tudor  - Miercuri, 15 Aprilie 2009

Noul președinte al CCA, Nicolae Grigorescu, a declarat că în afara celor şase arbitri aflați pe lista DNA și care nu vor fi delegați până la lămurirea situației lor, alţi şase cavaleri ai fluierului au fost suspendaţi din cauza unor greşeli comise la meciuri.

Printre ei se află si careianul Istvan Kovacs, cel despre care Mircea Sandu, președintele FRF, a declarat că a greșit flagrant la meciul CFR Cluj - Gloria Bistrița.

 

„Comisia a luat decizia să nu fie delegaţi în perioada următoare: Haţeganu, Kovacs, Robert Dumitru, Constantin Augustus, Berbecaru şi arbitrul asistent Şovre", a declarat Grigorescu.

           

Vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Marcel Lică, a declarat că se autosuspendă din funcţia pe care o deţinea şi a anunţat că toate prerogativele sale vor fi preluate de un alt vicepreşedinte al CCA, Nicolae Grigorescu.

Lică a luat această decizie deoarece urmează să fie audiat de DNA în cazul de corupţie în urma căruia a fost arestat patronul de la FC Argeş, Cornel Penescu, şi preşedintele CCA, Gheorghe Constantin.

Tags: istvan  kovacs  arbitru  delegari  
1484 vizite
Distribuie pe