Locale Altele
Joi, 9 Iulie 2020
Joi, 9 Iul 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Marcel Savaniu, audiat la DNA
Cristian Tudor  - Miercuri, 15 Aprilie 2009

Membrii Comisiei Centrale a Arbitrilor l-au anuntat pe asistentul sătmărean Marcel Savaniu că in cursul zilei de joi trebuie sa se prezinte la Serviciul teritorial Pitesti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru audieri in cazul legat de presupusa coruptie din arbitraj.

           

„De la CCA m-au anuntat sa ma prezint la DNA, la sediul din Pitesti, pentru audieri. Nu m-a contactat nimeni de la DNA. Este nedreapta implicarea mea, sunt bulversat si surprins de ce se intampla. Sunt nevinovat, eu niciodata n-am avut nicio legatura cu domnul Penescu. In ultimul timp am arbitrat un singur meci al Argesului, in noiembrie, cel cu Otelul, si n-am avut probleme. Iar in Divizia B nu i-am arbitrat. Niciodata domnul Constantin nu mi-a sugerat sa ajut Argesul. Chiar nu stiam de o relatie de prietenie dintre domnul Constantin si domnul Penescu. Pe mine nu ma intereseaza cu cine e prieten seful meu", a spus Savaniu.

           

Asistentul sătmărean  a explicat ca e normal sa fie oprit de la delegari, deoarece nu se mai poate concentra, avand in vedere ca numele sau este implicat in cazul de coruptie al arbitrilor.

 

„Eu oricum m-am dat indisponibil din motive familiale, pentru Sarbatori. Nu stiu pe ce perioada am fost oprit de la delegari de CCA. Teoretic, e normal sa fim opriti de la delegari. Eu am avut ieri meci, in sfertul de Cupa, si numai eu stiu prin ce am trecut. Nici concentrarea nu mai e aceeasi. Din momentul in care am aflat ca numele meu e implicat in acest scandal, am fost bulversat. Si nu ma pot concentra la joc, asta e adevarul, nu are sens sa ma ascund, pentru ca toti suntem oameni", a adaugat Savaniu.

           

Instanta Tribunalului Arges a hotarat marti arestarea preventiva pentru 29 de zile a finantatorului clubului de fotbal FC Arges, Cornel Penescu, si a presedintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin. Patronul de la FC Arges este acuzat de dare de mita, iar presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, pentru luare de mita.

           

Potrivit oficialilor CCA, arbitrii Aurelian Bogaciu, Sorin Corpodean, Tiberiu Lajos si Marcel Savaniu, dar si vicepresedintele CCA, Marcel Lica, vor fi audiati de procurorii anticoruptie in acest caz. Cei patru arbitri au fost opriti, miercuri, de la delegari.

Tags: marcel  savaniu  arbitru  dna  
1503 vizite
Distribuie pe