Locale Altele
Duminica, 21 Aprilie 2024
Dum, 21 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Handbaliștii de la CSM Satu Mare s-au reunit pentru noul sezon
Veronica Hodas  - Luni, 18 Iulie 2016

Vacanța pentru handbaliștii de la CSM Satu Mare s-a încheiat, iar luni au avut primul antrenament pe care l-au efectuat alături de noul antrenor, băimăreanul Iuliu Varodi.

Handbaliștii s-au întâlnit în sala „Ecatherina Both” cu președintele CSM-ului Vasile Fogel, dar și cu noul antrenor de la care au aflat și programul pentru următoarele săptămâni.

Cu toate că echipa sătmăreană a fost deja înscrisă în Divizia A, Vasile Fogel a declarat că în proporție de 99,9% CSM Satu Mare va evolua în noul sezon competițional 2016/2017 în Liga Națională. În aceste zile urmează ca echipa să primească confirmarea din partea Federației Române de Handbal.

Despre noul antrenor, Iuliu Varodi, vă putem spune că a jucat la CSM Satu Mare în urmă cu 5 ani când echipa evolua în Liga Națională și a fost antrenorul Academiei Minaur Baia Mare, iar acum își dorește să ajungă cât mai departe cu noua echipă.

La primul antrenament au răspuns prezent 18 jucători, iar printre aceștia se numără și câțiva sportivi nou veniți: Cioroiu Lucian, Orban Szilard, Pogynă Cristian – portari, Klaus Ungar, Cristian Suciu, George Baros – extremă stângă, Nikola Lazic, Ion Mureșan, Vlăduț Vaștag – inter stânga,, Ioan Morar, Vlăduț Olar - centru, Devid Munea, Sergiu Varga – inter dreapta, Janos Olah, Vlad Rogoz – extremă dreaptă, Florin Mateș, Cătălin Crăciun, Avramescu Andreas – pivoți.

Jucătorii vor efectua în această săptămână vizitele medicale și câteva antrenamente, iar începând de vineri, 22 iulie, vor merge în cantonament la Mujdeni timp de o săptămână. 

Tags: handbal  csm satu mare  reunire lot  liga nationala  
2407 vizite
Distribuie pe