Locale Altele
Vineri, 22 Ianuarie 2021
Vin, 22 Ian 2021
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Catrinel Raţ a fost ales preşedintele CA al Olimpiei
FC Olimpia Satu Mare  - Miercuri, 20 Iulie 2016

În prima ședință a noului Consiliu de Administrație (CA) al Clubului Olimpia Satu Mare care a avut loc marți, pe lângă alte subiecte, s-a ales și conducerea CA. Astfel că, președintele Consiliului de Administrație a fost ales Catrinel Raț, vicepreședinte Alexandru Horvath, iar secretat, Ciprian Bretan.

De asemenea, Consiliul de Administraţie a validat numirea lui Karda Attila în funcţia de manager sportiv la Olimpia.

Reamintim că din noul Consiliu de Administraţie al Olimpiei fac parte Catrinel Raţ, Ciprian Bretan şi Magyar Lorand ca reprezentanţi ai Consiliului Local, Adrian Ştef, Alexandru Horvath şi Kovacs Mate din partea Consiliului Judeţean şi Ştefan Szilagyi din partea Olimpia 2008 Satu Mare.

Preşedintele CA, Catrinel Raţ spune că şi Olimpia a semnat o petiţie din partea echipelor de liga a 2-a prin care solicită amânarea cu cel puţin o săptămână a startului de campionat.  „În plus s-a mai solicitat federaţiei ca echipele retrogradate pe plan sportiv să nu mai fie reprimite”.

În altă ordine de idei, Olimpia va juca sâmbătă de la ora 12 un nou amical în Ungaria cu Kisvarda.„Am fi vrut să jucăm la noi, dar gazonul e în refacere pe Olimpia şi din păcate nici la Micula sau Carei nu putem merge” a mai spus Catrinel Raţ.

Tags: catrinel rat  presedinte  olimpia  consiliu de administratie  
1155 vizite
Distribuie pe