Locale Altele
Duminica, 14 Aprilie 2024
Dum, 14 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
CSM Satu Mare, între primele patru echipe din ţară !!!
Cristian Tudor  - Vineri, 17 Aprilie 2009

Când în ianuarie președintele Vasile Fogel a prezentat-o oficial la CSM pe Claudia Pop și a anunțat ca obiectiv clasarea între primele patru echipe din Divizia A, toată lumea a luat declarația lui drept o glumă.

Până la urmă, iată că vorbele președintelui Fogel s-au adeverit și  fetele antrenate de Dan Fleșeriu au reușit minunea în Vinerea Mare. Au bătut în sferturi pe terenul campioanei ICIM Arad și s-au calificat între cele mai bune patru echipe de baschet feminin din România.

           

CSM-ul s-a calificat în semifinale după un 61-54 în jocul decisiv, iar partida de vineri seara a demonstrat că înfrângerea de vinerea trecută și mai ales jocul modest de atunci a fost doar un accident.

           

Sătmărencele au avut ceva emoții doar la mijlocul sfertului doi, când gazdele au condus cu 21-18. În rest, antrenorul Dan Fleșeriu a știut mai mereu să anihileze atuurile Aradului și să gasească în schimb mutări câștigătoare pentru CSM.

           

O victorie meritată a echipei noastre, după cum recunosc și colegii de la www.sportarad.com, mai legată în joc în faţa unui ICIM Arad care nu s-a regăsit deloc vineri seara.

           

Miercuri, fetele antrenate de Dan Fleșeriu vor juca la Târgoviște cu MCM, apoi sâmbăta viitoare acasă, iar al treilea meci din semifinale va avea loc pe 29 aprilie, din nou la Târgoviște.

 

Echipa a fost susținută la Arad de o superbă galerie, cei peste 40 de suporteri sătmăreni încurajându-și non-stop favoritele.

           

Partida va putea fi vizionată luni, de la ora 18, la NORD-VEST TV.

Tags: calificare  play-off  baschet  feminin  csm  
2317 vizite
Distribuie pe