Locale Altele
Duminica, 3 Decembrie 2023
Dum, 3 Dec 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
LPS Satu Mare a învins Academia de la Nyiregyhaza
Veronica Hodas  - Joi, 11 August 2016

Echipa Under 19 de la LPS Satu Mare a efectuat un joc de pregătire și verificare contra Academiei de la Nyiregyhaza.

Meciul ar fi trebuit să se joace la Satu Mare, dar din cauza condițiilor slabe, echipa a preferat să facă deplasare în Ungaria unde au disputat jocul pe un teren „civilizat”. 

„Este primul joc după stagiul de pregătire montan efectuat săptămâna trecută și oboseala acumulată este una normală. Am fost greoi în construcție, dar sper ca  spre sfârșitul săptămânii viitoare să începem să fim mai proaspeți și astfel să crească și viteza jocului”, a spus antrenorul Dacian Nastai.

LPS Satu Mare a învins Academia cu scorul de 8-3 (3-2) prin golurile marcate de Ciocan – 2, Nagy, Cubas -2, Santai, Onea -2. 

Dacian Nastai a mai menționat faptul că îl deranjează că echipa primește goluri foarte ușor. „Mă deranjează că primim goluri mult prea ușor și multe dintre ele din faze care s-au discutat la antrenament.Lipsa de experiență se vede în evoluția jocului pe faza defensivă.”

LPS Satu Mare va juca un nou meci amical, duminică în companiei formației de Liga a 4-a de la Micula.

LPS Satu Mare: Moroz, Catuna, Santai (Silaghi), Oltean (Rus), Parnau (Forgaș), Micaș, Cubaș (Nagy), Szekely, Ciocan, Topan (Hajer), Onea.

Tags: lps satu mare  under 19  fotbal  amical  academia  nyiregyhaza  
1465 vizite
Distribuie pe