Locale Altele
Duminica, 3 Martie 2024
Dum, 3 Mar 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Infrangere in ultimul joc de pregatire pentru juniorii de la LPS
Dacian Nastai  - Duminica, 21 August 2016

Echipa pregatita de Dacian Nastai, U 19 LPS Satu Mare, a jucat sambata la Unirea Jucu, unde a intalnit echipa de Liga a III-a din localitate, antrenata de fostul dinamovist Alpar Meszaros.

Timp de 75 de minute am reusit sa tinem piept contra unei echipe formate in totalitate din seniori si unii dintre ei cu experienta.

“O infrangere utila, care schimba mentalitatea de pregatire si joc a tinerilor antrenati de mine . Au inteles ca fotbalul se joaca in alta viteza si, drept urmare, si procesul de instruire trebuie realizat ca atare. Nu este primul joc contra unei echipe de Liga a III-a, dar ieri, in comparatie cu anul trecut, am avut momente bune de posesie si chiar ocazii clare de gol. Daca la 0-0 Ciocan, Nagu, Lacatus si Topan erau mai atenti, puteam deschide scorul” – a declarat antrenorul Dacian Nastai.

Gazdele au marcat din 11 m in minutul 75 si 85. Pentru echipa sătmăreană au jucat Moroz, Catuna (min. 45 Silaghi), Oltean, Santai (min. 55 Ursu), Parnau (min 55 Forgacs), Micas, Cubas (Szekely min. 50), Nagy (Hajer min. 55), Ciocan, Topan (Lacatus min. 45) si Onea (min. 60 Coti).

Sambata viitoare incepe campionatul si prima etapa aduce la Satu Mare echipa de prima liga Gaz Metan Medias.

Tags: infrangere  juniori  lps  
1477 vizite
Distribuie pe