Locale Altele
Miercuri, 29 Martie 2023
Mie, 29 Mar 2023
Olimpia Satu Mare i-a jumulit pe Șoimii Pâncota
Veronica Hodas  - Sambata, 27 August 2016

Olimpia Satu Mare a făcut show în deplasare, în meciul etapei a IV-a a Ligii a II-a la fotbal. „Galben-albaștrii” au învins Șoimii Pâncota cu scorul de 9-0 (6-0).

Elevii lui Bogdan Andone au făcut spectacol astăzi la pe terenul din comuna arădeană Șiria dominând partida de la un capăt la altul.

Primul gol s-a înscris rapid, când jucătorul șoimilor, Copilescu (min 11) a încercat să degajeze balonul, dar l-a trimis în propria poartă. Trei minute mai târziu, Vasile Pop a transformat fără probleme un penalty obținut de Faur.  Și pentru că echipa gazdă nu prea s-a văzut în teren, „galben-albaștrii” au făcut ce au vrut, iar după ce Muntean a șutat în bară, Pană (min 23) a înscris dintr-o lovitură liberă de la 22 de metri.

Până la finalul primei reprize, formația fanion a orașului nostru a tot înscris gol după gol. Al patrulea a fost marcat de Faur de la 16 metri cu un șut la semiînălțime (min 31), după care același Faur a scăpat singur spre poarta lui Horvath, i-a pasat lui Munteanu, care a înscris golul cu numărul cinci. Scorul la pauză a fost 6-0 în favoarea Olimpiei, după ce Pop a reușit „dubla” printr-o lovitură de cap.

În partea a doua a jocului, după mai multe încercări ale lui Villand, Pop (min 66) a înscris încă odată printr-o lovitură de pedeaspă, iar Pană ( min 76) a bifat golul șapte. Partida s-a încheiat cu scorul de 9-0, ultimul gol fiind înscris tot de Pop. Astfel că sătmărenii s-au întors acasă cu o victorie și cele trei puncte puse în joc.

Şoimii: Horvath - Stelitano, Ţugulescu, D. Dan, Morschil - D. Mitu (cpt.) (69 D.Lung), Farcaş, Ursoi, Copilescu - D. Bogdan (84 Covaci), Pătraşcu.

Olimpia: Anca-Trip - Ciul, Onicaş (46 Rus), Heil, Iuhas (cpt.) - Krausz, Villand, Sil. Pană, V. Pop - D. Muntean (46 Erdei), Faur (46 Takacs).

Olimpia va juca următorul meci sâmbătă, 3 septembrie, pe teren propriu în compania formației Luceafărul Oradea.

Tags: olimpia satu mare  soimii pancota  victorie  etapa 4  liga 2  
1412 vizite
Distribuie pe