Locale Altele
Miercuri, 29 Martie 2023
Mie, 29 Mar 2023
Olimpia Satu Mare joacă acasă cu Luceafărul Oradea
Veronica Hodas  - Vineri, 2 Septembrie 2016

Olimpia Satu Mare va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, pe teren propriu, meciul etapei a V-a a Ligii a 2-a la fotbal în compania formației Luceafărul Oradea.

Elevii lui Andone s-au pregătit intens toată săptămâna și sunt pregătiți să dea tot ce e mai bun pentru cele trei puncte puse în joc.

Atât antrenorul, cât și jucătorii sunt conștienți de dificultatea meciului de mâine având în vedere faptul că echipa oaspete este o echipă bună, iar din această săptămână jucătorii sunt și mai motivați să învingă Olimpia pentru că vor să-i domonstreze noului antrenor, Erik Lincar,  că merită să rămână în lot.

Antrenorul Bogdan Andone a declarat în cadrul unei conferințe de presă că așteaptă meciul cu nerăbdare.„Aștepăm cu nerăbdare meciul. Va fi o partidă dificilă. Sunt o echipă bună, cu jucători de valoare, dar eu consider că suntem pregătiți. Ne-am antrenat foarte bine toată săptămâna. Sper la un rezultat pozitiv pentru a ne putea pregăti în liniște zilele următoare.”

În ceea ce privește lotul formației noastre, acesta este destul de „subțire”, antrenorul și conducerea clubului nu au reușit să mai facă nici un transfer. „Nu am reușit să mai aducem un atacant. Echipele din București sau de lângă sunt mult mai avantajate din toate punctele de vedere. La noi, conturile sunt zero, juniorii nu au avut bani să facă deplasare la Severin și au plecat cu 2 ore întârziere. Eu am tot respectul pentru acești băieți pentru munca și efortul pe care îl depun și pentru tot ce fac pentru echipă”., a mai spus Andone.

Prezenți la conferința de presă, căpitanii echipei, Cosmin Iuhas și Florin Mureșan au menționat că și-au pregătit lecția pentru mâine și așteaptă suporterii să vină la stadion într-un număr cât mai mare pentru a fi alături de ei deoarece „împreună vom fi și mai puternici”.

După primele patru etape, Olimpia Satu Mare ocupă locul 7 în clasament cu 7 puncte, iar oaspeții de mâine sunt pe locul 16 cu 3 puncte.

Lovitura de începere a partidei va fi dată de campioana olimpică, Simona Pop.

Tags: liga 2  fotbal  olimpia satu mare  luceafarul oradea  etapa 5  
1426 vizite
Distribuie pe