Locale Altele
Marti, 16 Aprilie 2024
Marti, 16 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia a învins fără probleme formația Sepsi Sfântu Gheorghe
Veronica Hodas  - Sambata, 17 Septembrie 2016

Olimpia Satu Mare s-a impus fără probleme în fața formației Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în meciul etapei a VII-a a Ligii a II-a la fotbal, partidă pe care a disputat-o pe teren propriu.Cu probleme de lot și cu Andone suspendat, jucătorii Olimpiei au demonstrat că au valoare, că pot să joace și să facă un meci frumos chiar dacă au și probleme financiare destul de grave.

Iată că sătmărenii și-au făcut treaba foarte bine astăzi, chiar dacă Andone nu a fost pe bancă, acesta a pregătit un joc tactic excelent cu care echipa lui a reușit să învingă formația care nu a pierdut nici un meci și care a luat un singur gol în ultimele patru etape.„Galben-albaștrii” au dominat întreaga partidă, având primul șut spre poartă încă din al doilea minut când Rus a trimis balonul peste transversală, iar Pană (min 26) a executată o lovitură liberă, dar portartul oaspeților a scos mingea de la rădăcina barei.Singura ocazie mare a oaspeților a avut-o Minciună (min 30) după care Damian a fost foarte aproape de un autogol.

Sătmărenii au deschis scorul prin Vasile Pop (min 45) care a trimis mingea în poartă dintr-o lovitură liberă executată de la 25 metri. Același Pop a fost foarte aproape să înscrie și al doilea gol (min 45+1) după ce a scăpat singur cu portarul, însă scorul la pauză a rămas 1-0.Mitanul secund a venit cu o ocazie mare pentru oaspeți prin Țepeș (min 53), iar câteva minute mai târziu elevii lui Andone au fost foarte aproape de a comite un autogol.

Și pentru că aproape de finalul partidei se întâmplă de obicei lucrurile frumoase, ocaziile au venit una după alta, iar sătmărenii au profitat din plin de ele.

După ce Heil (min 80) a trimis cu capul puțin peste poartă, s-a revanșat 5 minute mai târziu, când, din 6 metri, a înscris golul cu numărul doi după o lovitură liberă executată de Pop. Și dacă tot se înscriu goluri și în prelungiri, ex-rapidistul Tudorn, noul jucător al Olimpiei, a scăpat singur cu Niczuly și a înscris al treilea gol al partidei.

Astfel că tabela a indicat la final scorul de 3-0 în favoarea formației fanion, cele trei puncte puse în joc au rămas la Satu Mare, iar acum echipa a acumulat 13 puncte.Meciul de astăzi a fost unul al revenirilor și spunem asta pentru că în teren a revenit ex-jucătorul Daniel Feier, iar în tribune a revenit și galeria care a fost aplaudată de spectatori. Jandarmii care au asigurat ordinea publică nu au avut nici un fel de problemă cu suporterii ambelor echipe.


Bine că s-a terminat cu bine. A fost un meci greu, un meci de luptă. Noi trebuia să spălăm rușinea pe care am avut-o la Afumați unde rezultatul nu a fost corect. Acum am jucat acasă unde trebuia să batem neapărat. Suntem mulțumiți că am adus victoria suporterilor. Suntem un grup foarte unit și sperăm să avem rezultate”, a spus jucătorul Olimpiei, Vasile Pop.

„Suporterii ne-au tratat bine cu toate că am avut un rezultat rușinos la Afumați. Am făcut un meci foarte bun și mă bucur din suflet că am câștigat. Suntem un grup unit și sperăm să ne clasăm cât mai sus la sfârșitul sezonului.”, a declarat noul jucător al Olimpiei, George Tudoran.

„Se simte lipsa lui Bogdan pe bancă. Este un antrenor care motivează foarte bine jucătorii și este și apropiat de ei. Mă bucur că s-a terminat și că va reveni pe bancă la etapa următoare. Vreau să-i felicit pe suporteri care meci de meci se apropie tot mai mult de noi. Vrem să ne înțeleagă toată lumea că am venit aici să muncim, să avem rezultate, să bucurăm lumea. Obiectivul nostru este să reprezentăm această comunitate și să urcăm Olimpia acolo unde a fost cândva. Felicitări băieților și este meritul lor astăzi.”, a declarat antrenorul portarilor, Mihai Ștețca.

Olimpia: Anca-Trip - Ciul, Fl. Mureşan (cpt.), Heil, Duruş - Onicaş, Sil. Pană (67 Villand), R. Rus, Faur (66 Tudoran), Luduşan (70 Feier) - V. Pop.

Sepsi: Niczuly - P. Chiş, I. Ursu, Rz. Damian, Ţepeş – Issa (49 Burlacu), Huiban - Minciună, Jakab (6 Dumbravă), I. Plămadă (58 Daniel Ene)- Hadnagy (cpt.)


Olimpia Satu Mare va juca următorul meci, marți, 20 septembrie, în deplasare cu Juventus București.

Tags: olimpia  sepsi  victorie  etapa 7  
2828 vizite
Distribuie pe