Locale Altele
Vineri, 3 Februarie 2023
Vin, 3 Feb 2023
Alexandra Uiuiu este ultima achiziție a echipei de baschet
CSM Satu Mare  - Miercuri, 21 Septembrie 2016

CSM Satu Mare a reușit să obțină semnătura unei jucătoare de lot național. Alexandra Uiuiu s-a înțeles cu oficialii grupării sătmărene și a semnat un conttract cu formația antrenată de Jose Araujo.

Internaţionala „tricoloră”, în vârstă de 27 de ani are la activ o perioadă îndelungată petrecută la CSU Alba Iulia şi era cea mai experimentată echipieră a formaţiei condusă de Nicuşor Marcu. După ce și-a abandonat activitatea pe prima scenă, Alexandra Uiuiu a anunţat că vrea să continue la Alba Iulia, dar oferta sătmareană a convins-o să plece.

După ce a suferit o accidentare complicată la genunchiul drept, în 2015, suportând o intervenţie chirurgicală la ligamentele încrucişate, motiv pentru care a stat o perioada îndelungată departe de parchet, Alexandra Uiuiu a revenit pentru două luni pe teren (sfârşitul anului trecut şi începutul anului acesta), dar s-a reaccidentat şi va reintra în circuit în luna noiembrie, momentan bifând perioada de recuperare.

„Faptul că CSU Alba Iulia  va activa în eşalonul secund a contat în luarea deciziei. Aveam nevoie de o schimbare, să ies din starea aceasta de confort, dată de perioada îndelungată petrecută la Alba Iulia, pentru a creşte, a progresa. Este important că rămân în circuitul primei scene”. a declarat Alexandra Uiuiu.

Jucătoarea originară din Sibiu este cea mai longevivă jucătoare din istoria CSU Alba Iulia şi încearcă să-şi aşeze cariera într-o nouă turnură, după ce a suferit din motive medicale.

Uiuiu este practic ultimul transfer realizat de CSM Satu Mare iar lotul complet al echipei va fi prezentat într-o seară de gală la sala LPS.

E vorba de amicalul de vineri de la ora 19,30 când CSM Satu Mare va întâlni pe Sirius Târgu Mureș. Se anunță un show interesant înaintea partidei de la sala LPS Ecaterina Both.

Tags: alexandra uiuiu  csm satu mare  baschet  
1239 vizite
Distribuie pe