Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Hai la stadion! Olimpia joacă acasă cu Dunărea Călărași
Veronica Hodas  - Vineri, 30 Septembrie 2016

Olimpia Satu Mare va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, pe teren propriu, meciul etapei a X-a a Ligii a 2-a la fotbal.

Pe „galben-albaștrii” îi așteaptă mâine un alt meci dificil cu o echipă care anul trecut s-a luptat la barajul de promovare în Liga 1 și tocmai de aceea invită sătmărenii să vină la stadion într-un număr cât mai mare pentru a fi alături de ei.

Dacă până acum elevii lui Bogdan Andone nu au pierdut nici un meci acasă, exceptând egalul cu Brașvoul, și de această dată vor face tot posibilul ca partida de mâine să se încheie cu o victorie.

Antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone este conștient de dificultatea partidei și speră ca jucătorii să adopte mâine o atitudine pozitivă.  „Va fi un meci dificil cu o echipă care în primăvară a jucat barajul pentru pentru Liga 1. Este o echipă cu jucători cu experiență, o echipă masivă cu un fotbal destul de direct spre poartă fără o prea mare posesie. Cred că va fi un meci destul de disputat. Sper ca băieții să se adune în cele 24 ore rămase până la meci, să aibă o atitudine pozitivă, să fie agresivi pentru că trebuie să câștigăm și acest meci”.

„Ne așteaptă un meci greu mâine. În ciuda locului pe care îl ocupă Dunărea în clasament au echipă foarte bună, cu un antrenor bun. Anul trecut s-au bătut pentru promovare, așa că noi încercăm să facem tot ce am pregătit săptămâna asta și să punem în practică în teren și știm sigur că dacă facem acest lucru și dacă facem ce ne cere domnul antrenor vom câștiga meciul”., a declarat jucătorul Raul Krausz.

Jucătorul Olimpiei, Robert Villand este și el încrezător „Este un meci foarte important pentru noi, dar eu zic că vom câștiga. Ne-am pregătit foarte bine. Nu cred că va fi o problemă. Îi așteptăm să vină.”

Olimpia Satu Mare ocupă locul 7 în clasament cu 16 puncte, iar oaspeții de mâine, Dunărea Călărași, ocupă locul 13.

Tags: olimpia  dunarea calarasi  etapa x  
1404 vizite
Distribuie pe