Locale Altele
Sambata, 2 Decembrie 2023
Sam, 2 Dec 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare a remizat acasă cu Dunărea Călărași
Veronica Hodas  - Sambata, 1 Octombrie 2016

Olimpia Satu Mare a făcut egal acasă cu Dunărea Călărași în meciul etapei a X-a a Ligii a 2-a la fotbal.
Sătmărenii au început foarte bine acest meci având ocazii mari încă din primele minute prin Ludușan (min 2), Pop (min 3), Muntean și Pană, dar balonul a trecut de fiecare dată pe lângă poarta apărată de Popa.  După aceste ratări, oaspeții au reușit să deschidă scorul prin Șandru (min 10) care a înscris din 4 metri.
Cu toate că au fost conduși, elevii lui Bogdan Andone au continuat să atace și aproape de finalul primei reprize au restabilit egalitatea prin Muntean. Scorul la pauză a fost 1-1.

Ambele echipe au ieșit de la vestiare gata să lupte pentru cele trei puncte puse în joc, iar primii care au înscris în acest mitan secund au fost sătmărenii prin Pană (min 60) care a șutat fără probleme la colțul scurt. Două minute mai târziu, oaspeții au rămas în zece oameni după ce Matei a fost eliminat pentru cumulul de cartonașe galbene. Cu toate acestea, Dunărea parcă a jucat mai bine în inferioritate numerică și a restabilit rapid egalitatea dintr-o fază fixă. Mircea Ștefan (min 66), ajutat de centrarea lui Kanda, a trimis cu capul mingea în poarta apărată de Anca-Trip.
Până la finalul partidei, cele două echipe au continuat să atace, dar scorul a rămas 2-2 și fiecare echipă s-a ales cu câte 1 punct.

Olimpia: Anca-Trip - Ciul, Heil, Iuhas, Duruş - Onicaş - R. Rus, Sil. Pană (75 Krausz), V. Pop. D. Muntean (73 Feier) – Luduşan (73 Kanalos).

Dunărea: Gab. Popa - Ţenea, Bg. Panait, Bg. Şandru, D. Barna - Preoteasa, Ov. Popescu (30 Matei), Ibrian (46 Kanda), Danciu (65 Licu) - Ciocâlteu, M. Ştefan

Antrenorul formației Dunărea Călărași, Adrian Mihalcea, a declarat în cadrul conferinței de presă de la finalul partidei că e mulțumit de evoluția elevilor săi și de punctul câștigat și a ținut să-i felicite pe jucătorii echipei Olimpia. „Sunt mulțumit pentru punctul câștigat și sunt mulțumit pentru evoluția elevilor din parte a doua a jocului. Se întâmplă un lucru straniu la noi, de câte ori rămânem în zece oameni avem cu totul un alt fotbal. Și astăzi am avut așa o răbufnire. Încă suntem crispați și ne apasă lipsa rezultatelor. Nu reușim să ne închegăm, plus că există și problema aceasta cu deplasările foarte lungi, cu oboseali ale jucătorilor. Sunt mulțumit de evoluția lor penrtu că am jucat pe un teren foarte greu cu o echipă foarte bună. Felicitări, aveți o echipă bună. Nu degeaba e al doilea egal acasă în cinci meciuri și acum îmi dau seama de ce. Am avut și noroc, dar sunt bucuros că nu am plecat cu mâna goală. Acesta era și obiectivul nostru. Vrem să acumulăm puncte și să ajungem cât mai repede în iarnă să ne reorganizăm”.

„A fost o primă repriză foarte bună, dar eu le-am spus că vom avea nevoie de posesie, avem nevoie să jucăm perpedincular spre poartă în anumite momente și să fim foarte atenți la contraatacurile lor. După zece minute în care am avut două trei situații foarte bune, o neatenție, o minge respinsă în corner dintr-o greșeală și am luat gol. Am revenit foarte bine în joc cu situații și acțiuni foarte bune și lucru foarte important e că am reușit să egalăm până la pauză. La pauză a fost aceași discuție să rămânem pe faza de atac și să fim atenți la fazele fixe. Din păcate nu am reușit să gestionăm această situație și am reușit să primim două goluri din două faze fixe. Îmi pare rău că am primit golul doi. În momentul acela am început să avem puține probleme. Îmi pare rău că nu am reușit să gestionăm situația mai bine. În fotbal lucrurile se întorc tot timpul. Dacă ne raportăm așa, poate meritam să câștigăm, dar sunt mulțumit și cu acest punct.”, a declarat antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone.

Jucătorul Olimpiei, Tony Kanalos a jucat foarte bine având șuturi puternice și a declarat că se bucură că a intrat foarte bine în joc. „Mă bucur că am intrat foarte bine în meci. Am avut niște faze foarte clare de gol, dar se mai întâmplă să ratezi. Acum sperăm să câștigăm marți în meciul de Cupă și sâmbătă la Târlungeni”.

Olimpia Satu Mare va disputa marți, la Reghin, turul al IV-lea al Cupei României la fotbal, iar sâmbătă va juca în deplasare la Unirea Târlungeni.

Tags: olimpia satu mare  dunarea calarasi  egal  etapa x  liga 2  
2198 vizite
Distribuie pe