Locale Altele
Joi, 26 Mai 2022
Joi, 26 Mai 2022
Handbaliștii sătmăreni au fost învinși de CSM București
Veronica Hodas  - Sambata, 1 Octombrie 2016

Handbaliștii de la CSM Satu Mare au jucat sâmbătă, în deplasare la București, meciul etapei a VI-a a Ligii Naționale la handbal masculin. Partida a fost câștigată de CSM București cu scorul de 32-25 (13-13).

Sătmărenii au început foarte bine prima repriză reușind să îi țină „în șah” pe bucureșteni încă din minutul 7 când au condus cu scorul de 5-3. Elevii lui Varady s-au distanțat la cinci goluri în minutul 11 și au ținut această distanță până în minutul 17, 10-5. Gazdele au revenit încet în ultima parte a primei reprize și au redus din diferență pentru ca în minutul 29 să restabilească egalitatea, 12-12. Tabela a indicat la pauză scorul de 13-13.

În a doua parte a jocului, CSM Satu Mare nu a mai putut face față vice-campioanei României care s-a distanțat din ce în ce mai mult, iar la final a câștigat cu scorul de 32-25. Astfel că CSM Satu Mare rămâne cu 0 puncte în clasament după primele șase etape.

„Noi suntem o echipă mică și încercăm să jucăm un handbal cât mai frumos și să punem probleme tuturor adversarilor, dar se pare că potențialul nostru la ora asta atâta este. Am venit doar cu 14 jucători dintre care foarte mulți tineri. Așteptăm noi întăriri la iarnă”, a declarat la finalul partidei antrenorul sătmărenilor, Iuliu Varady.

CSM Satu Mare va juca următoarea partidă miercuri, pe teren propriu, în compania formației Poli Timișoara.

Tags: handbal  csm satu mare  csm bucuresti  
815 vizite
Distribuie pe