Locale Altele
Duminica, 4 Decembrie 2022
Dum, 4 Dec 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare joacă în Cupa României cu Avântul Reghin
Veronica Hodas  - Luni, 3 Octombrie 2016

Olimpia Satu Mare va juca marți, de la ora 14.30, în deplasare la Reghin, meciul turului IV-a al fazei naționale a Cupei României în compania formației locale Avântul Reghin.

Jucătorii formației fanion au ajuns la Reghin în această după masă unde au efectuat un antrenament.

Staff-ul tehnic a făcut deplasare cu tot lotul, adică cu 23 de jucători, iar antrenorul Bogdan Andone va decide mâine care va fi prim 11.

„Galben-albaștrii” speră ca mâine să câștige și să se califice mai departe.

„Am venit să încercăm să ne calificăm. E important să facem un meci bun care să ne aducă calificarea. Suntem în creștere atât ca joc, cât și ca echipă și sper să rămânem pe linia aceasta”, a declart antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone.

Team-managerul Olimpiei, Attila Karda speră ca echipa să se califice în urul următor. „Luăm competiția în serios și sperăm să accedem în turul următor unde putem întâlni o echipă de Liga 1 și astfel vom atrage din nou suporterii la stadion”.

Menționăm faptul că partidele din Cupa României se desfășoară într-o singură manșă eliminatorie, iar în cazul în care meciurile se încheie la egalitate după timpul regulamentar, se vor disputa prelungiri și dacă egalitatea persistă atunci se vor executa lovituri de departajare. 

Tags: olimpia satu mare  cupa romaniei  avantul reghin  
1342 vizite
Distribuie pe