Locale Altele
Duminica, 26 Martie 2023
Dum, 26 Mar 2023
Prima victorie pentru echipa de handbal a CSM Satu Mare
Veronica Hodas  - Sambata, 22 Octombrie 2016

Handbaliștii de la CSM Satu Mare au obținut prima victorie din acest sezon în etapa a 9-a din Liga Națioanală la handbal masculin în fața formației CS HC Adrian Petrea Reșița cu scorul de 31-24.

Sătmărenii au jucat astăzi pe teren propriu, iar după o serie de opt eșecuri în Liga Zimbrilor au reușit să obțină primele trei puncte puse în joc.

Se pare că elevii lui Iuliu Varady și-au dorit foarte mult să spargă seria „ghinioanelor” și au reușit, făcând un meci foarte bun. Aceștia au dominat partida de la un capăt la altul. La pauză au intrat la vestiare cu un avantaj de 6 puncte, scor 17-11.

În partea a doua a jocului, jucătorii formației noastre  au fost și mai motivați să câștige acest meci și nu i-au lăsat pe oaspeți să înscrie prea des și au reușit să le facă o bucurie propriilor suporteri câștigând la 7 puncte, scor 31-24.

„A fost un meci în care fiecare dintre jucători și-a adus contribuția. Aportul mare l-a avut și Lucian Cioroiu care a avut intervenții foarte bune. A fost 100% un joc care s-a jucat cu inima și mai puțin cu fizicul. Băieții au respectat toate indicațiile tactice.”, a declarat antrenorul formației CSM Satu Mare, Iuliu Varady.

Pentru CSM Satu Mare au marcat: Lazic – 7 (2x7m), Olah – 6 (2x7m), Dinescu – 5, Stan – 4, Bejinariu – 4, Morar – 3, Munea – 1, Rogoz -1.

Tags: victorie  csm satu mare  etapa 9  hc adrian resita  
1571 vizite
Distribuie pe