Locale Altele
Joi, 1 Decembrie 2022
Joi, 1 Dec 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
La Galați s-a șters pe jos cu “vedetele” de la CSM Satu Mare
Florin Răchitan  - Sambata, 29 Octombrie 2016

Vedetele de multe zeci de mii de euro din echipa de baschet feminin a CSM Satu Mare au luat bătaie cu scor de rugby în meciul pe care l-au disputat sâmbătă în deplasare, în compania formației Phoenix Galați (83 – 54).

Abia intrate pe teren, fetele antrenate de portughezul Jose Araujo au fost conduse cu 22 de puncte deja din primul sfert, după care diferența s-a tot mărit până la finalul meciului.

Cu toate că, potrivit declarațiilor din presa locală gălățeană, gazdele se așteptau să întâlnească o echipă redutabilă, pe teren au avut parte cel mult de parteneri de antrenament, câștigând lejer și fără să se obosească prea tare toate sferturile partidei, la diferențe de scor care nu sunt obișnuite nici măcar în jocurile dintre licee.

Cu un buget anual de aproape un milion de euro din bani publici, cu o recentă suplimentare cu 400.000 de lei, ambele echipe ale CSM Satu Mare care evoluează în Liga Națională au avut începuturi dezastruoase de campionat. Din 5 meciuri, echipa de baschet a obținut o singură victorie chinuită acasă, în timp ce la handbaliști situația este și mai catastrofală, clubul trăind doar cu poveștile despre performanță repetate obsesiv de noua conducere a Primăriei. 

Tags: csm  baschet  infrangere  galati  
1658 vizite
Distribuie pe