Locale Altele
Marti, 26 Septembrie 2023
Marti, 26 Sept 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Handbaliştii sătmăreni i-au învins din nou pe secui
Cristian Tudor  - Miercuri, 29 Aprilie 2009

Handbaliştii sătmăreni au câştigat, miercuri, meciul restanţă din campionat cu HC 2 Odorhei, scor final 43-24, după ce la pauză era 19-12, echipa noastră ajungând astfel la a patra victorie împotriva formaţiei din Harghita în acest sezon.

Din lotul pregătit de Ioan Palko şi Nicolae Istrate n-au lipsit de această dată Nagy şi Savlovschi, care mai resimt accidentările la genunchi, dar care au avut evoluţii bune.

Începutul de meci a fost echilibrat până în min. 5, când scorul era 3-3, după care sătmărenii s-au distanţat la 10-6 la mijlocul primei reprize, pentru ca la cabine să se intre cu 19-12.

În partea a doua, în care am asistat şi la două eliminări pentru CSM - una fiind dictată la antrenorul Palko pentru proteste - s-a jucat cu dese schimbări, echipa noastră reuşind de la scorul de 28-17 o serie de şapte goluri consecutive.

Finalul a fost unul dedicat spectacolului de ambele părţi, cu un plus pentru sătmăreni, care câştigă detaşat şi meritat cu 43-24.

           

Pentru CSM Satu Mare au jucat în acest meci: Teremi, Cioroiu – Olah Janos 5, Ardelean 2, Surducan 4, Savloschi 5, Mateş, Kopcsak 3, Olah Barna 1, Nagy 5, Sas 1, Birtalan 12, Varga 2, Ferenţ 3.

În următoarea etapă echipa noastră va juca, sâmbătă, de la ora 13:15, la Turda, meci care va fi arbitrat de băimărenii Moldovan - Rogoz.

Tags: handbal  odorhei  victorie  
1597 vizite
Distribuie pe