Locale Altele
Vineri, 23 Februarie 2024
Vin, 23 Feb 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
LPS Satu Mare a învins Pandurii Târgu Jiu
Dacian Nastai  - Duminica, 6 Noiembrie 2016

Fotbaliștii de la LPS Satu Mare au disputat, în deplasare la Târgu Jiu, meciul etapei a 11-a din cadrul Ligii Elitelor U 19 în compania formației Pandurii.

Sătmărenii au obținut o victorie muncită. Aceștia au deschis rapid scorul încă din minutul 3 prin Răzvan Onea după care timp de 20 de minute au fost dominați de gazde.

Gazdele au restabilit egalitatea în minutul 25 când portarul Sebastian Moroz a grești copilărește la o minge în adâncime a celor de la Pandurii.

După pauză, elevii antrenați de Dacian Nastai au ieșit mai deciși de la vestiare și au înscris de două ori prin Sergiu Ciocan. În minutul 75 jocul a fost întrerupt de elicopterul celor de la SMURD care a aterizat pe teren. Fiind urgență, meciul a fost oprit preț de 50 de minute.

La reluarea jocului, oltenii au avut ocazie mare, dar până la urmă oaspeții au fost cei care au înscris de două ori prin Cristian Szekely și astfel, LPS Satu Mare a învins Pandurii cu scorul de 5-1 (1-1).

Jucătorul meciului a fost Răzvan Onea care, pe partea stângă, poate fi o soluție pentru Olimpia Satu Mare.

Deziluzia meciului, Sebastian Moroz.

LPS Satu Mare: Sebastian Moroz, Mario Silaghi (Sebastian Rusu), Szabolcs Santai, Laurențiu Catuna, Adrian Micaș (Darius Oltean), Sergiu Ciocan, Adrian Cubaș, Mate Nagy (Titus Coti), Răzvan Onea, Denis Topan (Cristian Szekely), Marc Parnău (Darius Forgaș).

Tags: lps satu mare  victorie  pandurii  liga elitelor  
1226 vizite
Distribuie pe