Locale Altele
Marti, 28 Noiembrie 2023
Marti, 28 Nov 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia primește vizita formației Chindia Târgoviște. Hai la stadion!
Veronica Hodas  - Vineri, 11 Noiembrie 2016

Olimpia Satu Mare va juca sâmbătă, de la ora 12.30, pe teren propriu, unul dintre cele mai importante partide împotriva formației Chindia Târgoviște. Meciul etapei a 16-a a Ligii a II-a la fotbal va fi transmis în direct pe DigiSpor1.

„Galben-albaștrii” vor avea de înfruntat mâine o altă echipă foarte bună, Chindia Târgoviște și speră ca și de această dată să rămână neînvinși pe teren propriu.

„Ne așteaptă un meci dificil mâine prin prisma adversarului. E o echipă care joacă de 2-3 ani împreună cu aceași jucători în mare parte. Jucători buni, cu calitate, cu experiență și aceaste terenuri nu ne avantajează deloc ca echipă și stil de joc. Încercăm să ne adaptăm cât mai bine la condițiile de joc, să ne capacităm cât mai bine, să ajungem concentrați și pregătiți fizic și mental 100% pentru acest meci. Este foarte important să legăm o nouă victorie și să ne stabilizăm între pozițiile 3 și 5 ca să avem liniște pentru acest final de campionat imprevizibil. Sper să facem un joc bun care să ne aducă cele trei puncte. ”, a declarat antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone.

Prezenți la conferința de presă, jucătorii Cosmin Iuhas și Silviu Pană au declarat că au înțeles toți ce au de făcut și speră ca mâine să obțină cele trei puncte puse în joc pentru a putea fi liniștiți din punct de vedere sportiv și pentru a putea discuta alte probleme care sunt în acest moment la club.

În cazul în care elevii lui Andone ar obține o nouă victorie ar urca pe locul III în clasament. În acest moment Olimpia ocupă locul 5 cu 27 de puncte, iar oaspeții de la Târgoviște sunt pe locul 8 cu 25 de puncta.

Formația sătmăreană invită sătmărenii la stadion pentru a fi alături de ei și la acest meci important.

 

Tags: olimpia  etapa 16  chindia targoviste  
1166 vizite
Distribuie pe