Locale Altele
Marti, 28 Noiembrie 2023
Marti, 28 Nov 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia se întoarce cu un punct de la Râmnicu Vâlcea
Veronica Hodas  - Sambata, 19 Noiembrie 2016

Olimpia Satu Mare a remizat în meciul etapei a 17-a pe care l-au disputat sâmbătă în deplasare la Vâlcea, scor final 0-0.

Jucătorii sătmăreni au intrat pe teren cu tricouri negre cu chipul fostului mare internațional și cu un banner pe care a fost inscripționat mesajul „Odihnește-te în pace, Didi!”.

„Galben-albaștrii” au avut un meci greu astăzi la Vâlcea. Ambele echipe s-au luptat pe un teren destul de noroios ca să obțină cele trei puncte puse în joc. În prima repriză, gazdele au avut o ocazie mare de a deschide scorul prin nigerianul Samson (min 18), dar mingea a lovit bara. De cealaltă parte, Rus a scăpat singur (min 24) și din 12 metri a trimis balonul mult peste poartă. Scorul la pauză a rămas neschimbat.

În partea a doua a jocului, partida a continuat care pe care, dar fără a se înscrie vreun gol. Onicaș (min 76) a reluat cu capul din 12 metri, balonul a fost deviat cu mâna de un fundaș al gazdelor, dar centralul nu acordat penalty și nici eliminare. Astfel că la final, tabela a indicat scorul de 0-0 și ambele echipe s-au ales cu câte un punct.

Atât antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone, cât și jucătorii sunt mulțumiți de rezultat, fiind al nouălea meci fără înfrângere. „Le mulțumesc băieților pentru că au jucat așa cum știu ei mai bine, cu dăruire și pasiune.”.

CSM: Căbuz - Samson, I. Neag, Cr. Munteanu, D. Dumitraşcu, Piscanu, C. Cristea, Oct. Vasile, Fl. Pîrvu (74 Ceapă), C-tin. Stoica (77 Geantă), Fl. Costea (cpt.).

Olimpia: Anca-Trip - D. Muntean (90 Faur), Onicaş, Fl. Mureşan, Iuhas (cpt.), Krausz, Heil, R. Rus (46 V.Pop), Sil. Pană, Luduşan (73 Kanaloș), Duruş.

Olimpia Satu Mare va juca următoarea partidă miercuri, 23 noiembrie, de la ora 14.00, pe teren propriu, în compania formației Foresta Suceava.

Tags: olimpia  valcea  etapa 17  remiza  
2866 vizite
Distribuie pe