Locale Altele
Duminica, 24 Ianuarie 2021
Dum, 24 Ian 2021
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia va juca mâine în memoria lui Daniel Prodan
Veronica Hodas  - Marti, 22 Noiembrie 2016

Olimpia Satu Mare a ținut să-și omagieze cel mai bun reprezentant din istoria clubului cu ocazia partidei de campionat disputată împotriva celor de la Foresta Suceava.

La inițiativa președintelui Attila Karda, jucătorii sătmăreni vor purta tricouri speciale pe care se va putea observa chipul lui Daniel Prodan, fostul mare fotbalist născut la Satu Mare și care a decedat la numai 44 de ani.

„Daniel Prodan este incontestabil cel mai important produs pe care Olimpia l-a oferit fotbalului românesc. Dispariția sa tragică ne-a afectat pe toți și nu cred că există vreun sătmărean care să nu se fi gândit în aceste zile la cel care a fost Didi Prodan. Aplauzele pe care Daniel le va primi în minutul 6, număr cu care a jucat la Satu Mare, și afecțiunea orașului pentru cel care a fost fundașul de fier al echipei naționale și al Olimpiei fac parte din porția de recunoștință pe care iubitorii fotbalului din orașul nostrum o servesc memoriei celui mai important fotbalist crescut la porțile stadionului Olimpia”, a menționat Attila Karda.

În minutul 6 al meciului de mâine, partida va fi întreruptă pentru ca publicul să îl aplaude pentru ultima data pec el care a fost Daniel Claudiu Prodan, fostul mare fundaș consacrat al Olimpiei Satu Mare pentru care a debutat în 1991.

Tags: olimpia  foresta suceva  daniel prodan  in memoriam  
3050 vizite
Distribuie pe