Locale Altele
Marti, 28 Noiembrie 2023
Marti, 28 Nov 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia joacă ultima etapă a turului în deplasare la Brăila
Veronica Hodas  - Vineri, 25 Noiembrie 2016

Olimpia Satu Mare joacă etapa a 19 –a, ultima din turul Ligii a 2-a la fotbal, sâmbătă, de la ora 11.00, în deplasare la Brăila în compania formației Dacia Unirea Brăila.

Sunt zile foarte încărcate și dificile pentru echipele din Liga a 2-a care au de disputat 3 meciuri în decurs de o săptămână.

Olimpia Satu Mare a încheiat cu bine meciul de acasă cu Suceava, dar nu a apucat să se bucure prea mult pentru reușită deoarece joi formația sătmăreană a pornit spre Brăila acolo unde îi așteaptă o alt meci greu.

Sătmărenii sunt de două zile pe drum și speră ca până la ora meciului să fie recuperați atât din punct de vedere fizic, cât și psihic și să aibă și un parcurs la fel de bun ca și cel din ultimele zece etape când nu au suferit nici o înfrângere.

„Este o deplasare dificilă, foarte lungă și sper să reușim să ajungem la ora meicului cât mai bine din punct de vedere fizic ținând cont că am avut meci cu două zile în urmă și de două zile suntem pe drum. Ne dorim să continuăm seria meciurilor fără înfrângere, încercăm să scoatem maximul posibil din acest meci.”, a spus antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone.

De cealaltă parte, antrenorul Daciei Unirea Brăila este și el conștient de greutatea meciului, iar conform http://obiectivbr.ro/, Alin Pânzaru a declarat că „Meciul cu Olimpia este mult mai greu decât cel de la Juventus, vom juca acasă şi vom fi obligaţi să ne creem breşe în apărarea adversă pentru a ajunge la poarta lor. Sper ca măcar acum, la acest meci să reuşim să gestionăm bine situaţiile din cele două careuri.”

Olimpia Satu Mare ocupă locul 4 în clasament cu 31 de puncte, iar adversarii de mâine sunt pe locul 11 cu 20 de puncte. 

Tags: olimpia  dacia unirea braila  etapa 19  tur  
1388 vizite
Distribuie pe