Locale Altele
Marti, 5 Decembrie 2023
Marti, 5 Dec 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia, de 11 etape neînvinsă, încheie turul campionatului pe locul 2 cu o victorie la Brăila
Veronica Hodas  - Sambata, 26 Noiembrie 2016

Olimpia Satu Mare este printre cele mai bune echipe din Liga a 2-a și asta a demonstrat-o încă odată sâmbătă, în ultima etapă a turului, când au învins în deplasare pe Dacia Unirea Brăila cu scorul de 1-0 și cu această victorie a ajuns pe locul 2 al clasamentului.

Elevii lui Bogdan Andone au arătat încă odată că au valoare, tărie de caracter și ambiția de a rămâne neînvinși de 11 etape, acumulând un total de 34 de puncte.

Oboseala fizică și psihică de la drumul lung pe care l-au făcut nu i-a împiedicat pe „galben-albaștri” să facă un alt joc excelent și pe antrenorul Bogdan Andone să aibă din nou inspirație foarte bună, să-i motiveze și să le dea indicațiile necesare pentru o  binemeritată victorie.

Sătmărenii au început în forță încă din prima repriză, când au avut câteva ocazii mari de a deschide scorul, Muntean a ratat singur cu portarul, apoi Ludușan (min. 36) a avut o ocazie uriașă, a scăpat și el singur cu Mitrea, dar în loc să șuteze a ales să încerce lobul de la 14 metri, iar balonul a trecut pe lângă poartă. Apoi a venit rândul lui Iuhas (min. 42) care a șutat periculos pe poartă, dar Mitrea a reținut fără probleme.

Gazdele au avut o singură fază importantă, când Neagu a șutat la poarta lui Anca-Trip, dar mingea a trecut puțin pe lângă vinclu.

După atâtea ratări, oaspeții au deschis într-un final scorul prin șutul lui Heil (min. 55) la colțul scurt. Până în ultimul minut nu au fost ocazii foarte mari, iar în 90+1 Tudoran a scăpat singur cu portarul, dar a trimis pe lângă.

„Felicitări din toată inima băieților. Sunt mândru de ei și de această echipă. Au demonstrat că au tărie de caracter, au făcut un meci foarte bun și au obținut o victorie fără dubii. Am încheiat turul campionatului în primele trei locuri, ceea ce e un rezultat foarte bun pentru condițiile care sunt la echipă în momentul de față”, a declarat antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone.

Dacia Unirea: Cr. Mitrea - Gab. Niţă, L. Ivan (cpt.), Ghiocel (46 Stănciulescu), C. Necoară - P. Ioan - Roşoagă, Puşcaşu, C. Roşu(75 Petean)- M. Enciu (65 Frunză), C. Neagu.

Olimpia: Anca-Trip - Iuhas (cpt.), Duruş, Heil, Fl. Mureşan - Sil. Pană, Onicaş, Krausz, D. Muntean (78 Rus)-Faur (72 Pop) ,Luduşan (87 Tudoran).

Tags: olimpia  victorie  braila  loc 2  clasament  
3084 vizite
Distribuie pe